Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORH
Povratak na članak

Banožić u Berlinu na neformalnom sastanku europskih ministara obrane

Ministri su razgovarali o mogućnostima jačanja operativnog angažmana Unije i suradnji s partnerima u okviru Zajedničke sigurnosne i obrambene politike EU, pri čemu je posebno istaknuta važnost suradnje s UN-om i NATO-om kao okosnicom kolektivne obrane Europe.

Komentari 2

BR
Branitelj2020
05:02 27.08.2020.

Banožić je katastrofa od ministra obrane. Prije dva tjedna je izjavio da se Hrvatska ne treba zabrinjavati zbog toga što se srbija užasno bezo naoružava (pa sada ima avijaciju , protuzračnu obranu i proizvodnju oružja i streljiva o kojima Hrvatska može samo sanjati) jer je Hrvatska u NATO-u. to može samo izjaviti čovjek sa kvocjentom inteligencije manji od 70 jer tko zdrave pameti može misliti da će NATO braniti Hrvatsku od Srbije. Nitko neće braniti Hrvatsku ako ona sama ne ulaže u svoju vojsku. Dovoljno je pogledati kao je Trump i SAD napustio Kurde u Siriji a da Njemačka ne daje nikakvu potporu Grčkoj u sukobu sa Turskom koji će vrlo vjerojatno prerasti u rat. Samo budale vjeruju da će drugi ratovati umjesto njih.

VL
SI
sisavac
07:13 27.08.2020.

a radi koje to opasnosti bi europa trebala i dalje trpiti nato? tko to europi prijeti, da mora biti pod američkom čizmom? dal eu nema dovoljno snage da ima jednu svoju vojsku, bez stranog uplitanja, da sama europa odlučuje o svojim interesima? europski interesi nisu i američki, da budemo jasni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.