Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milijunski videozid

Bandić više neće gacati po blatu, radove će nadgledati na videozidu

bandić (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
04.01.2013.
u 12:00

S videozida će se vidjeti svi tekući projekti Ureda za graditeljstvo. Bandić već trlja ruke, iako su izbori tek za četiri mjeseca.

Gradonačelnik Milan Bandić više neće morati gacati po blatu i prepirati se sa stanovnicima dok obilazi radove po zagrebačkim kvartovima. Sudeći prema golemom videozidu, veličine 5,6 četvornih metara, kakav je naručio za Gradsku upravu, Bandić će uživo pratiti realizaciju gradskih projekata. Ta najnovija investicija iz gradske će blagajne izbiti milijun kuna.

Ponosno istaknuto

A prema opisanim karakteristikama videozid bit će sličan onakvima kakve imaju u Zimskoj službi, ZET-u ili pak HAK-u, a bit će smješten u Uredu za graditeljstvo i prostorno uređenje Grada.

– Bit će to infozid na kojem će biti vidljivi svi događaji pod našom nadležnošću – objašnjava resorni pročelnik Davor Jelavić.

I dok će gradonačelnik neke buduće projekte promatrati na videozidu, građani će one već postojeće i dovršene uskoro moći vidjeti i u knjizi.

Naime, raspisan je natječaj za fotografiranje svih kapitalnih gradskih projekata od 2002. do 2012. godine. Arena Zagreb, kompleks POS-a Sopnica Jelkovec, Kampus Borongaj, podzemne garaže u centru grada, čak i rekonstrukcija križanja Zvonimirova – Šubićeva, sve su to Bandićevi kapitalni projekti koje on ponosno ističe iako neki od njih nisu završeni, a drugi ionako ulaze u redovito održavanje komunalne infrastrukture.

Slučajnost?

Znakovito je da će popis i fotografiranje kapitalnih projekata, a za koji će se izdvojiti 375 tisuća kuna, izaći u sljedećih nekoliko mjeseci, baš prije lokalnih izbora.

Slučajno ili ne, sve kapitalne gradske investicije, kako dosadašnje tako i ove planirane, poklapaju se s mandatima aktualnog gradonačelnika.

>>Između Bandića i Ostojića najizglednija utrka za šefa Zagreba

Komentara 15

OB
-obrisani-
12:06 04.01.2013.

Svaka cast,gradonacelnice! Tvoji protivnici imaju sanse kao Dinamo u LP! Milan Bandic- nas gradonacelnik!!

DE
demokršćanin
12:08 04.01.2013.

PROMAŠAJI! Zašto na popisu nema "zlatnih WC-a"'?

OB
-obrisani-
12:09 04.01.2013.

Em fontane ,sad i najveci TV... (video zid )... Nikad mu dosta... Obuci gumene cizme i trampaj po blatu onda ce ti gradjani vjerovat da si jedan od njih a ne jedan od onih koji ih cjedi... Sve nest etest ete petete.. Nema ko da mu cisti cipele...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije