Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.02.2015. u 12:00

Priča o Bajićevu bijegu u zahod stigla je i do glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana koji se tome silno začudio jer nikakav kontakt u restoranu Burin nije bio ranije najavljen

Mladen Bajić, bivši glavni državni odvjetnik, jedva je izbjegao fizički napad Milijana Brkića, glavnog tajnika HDZ-a, u zagrebačkom restoranu Burin. Detalje o tom bliskom susretu donosi Nacional koji precizira da je Bajić u trenutku kad je diskusija postala neugodna ustao i otišao u toalet, ali ga je Brkić sustigao i žestoko izvrijeđao. Priča o Bajićevu bijegu u zahod stigla je i do glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana koji se tome silno začudio jer nikakav kontakt u restoranu Burin nije bio ranije najavljen. Posebice ne u restoranskom toaletu.

Sinčića na internetu podržalo samo 15 donatora

Ivan Vilibor Sinčić, vođa Živog zida, zaradio je u predsjedničkoj kampanji 400.000 kuna proračunskog novca, što je daleko više no što je uspio sam prikupiti od donatora. Daleko je to više, otkriva Nacional, i od novca koji je prikupio za kampanju na popularnoj internetskoj platformi indiegogo gdje je za kandidaturu prikupio svega 15 uplata. Lijepo je skupljati novac na internetu, ali zna se gdje leži zlatni rudnik za političare. U proračunu.

Karamarko na dan presude iskoristio 'džoker šuti'

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, u danu kada su doslovce svi hrvatski političari komentirali Haaški sud jedini je iskoristio “džoker šuti“ i nije komentirao presudu. Znaju se njegovi prioriteti: rad na terenu, daleko od kamera.

Maras se hvali uspjesima u razdoblju od 2007. do 2013.

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, pozvao je javno Tomislava Karamarka neka sa svojim timom dođe u njegovo ministarstvo. “Ja ću im pokazati sve što se radi i u kojem smjeru treba razvijati poduzetništvo, nema potrebe da plaća njemačke konzultante i troši novac“, samouvjereno poručuje Maras uvjeren da radi odličan posao. U prilog tome izvukao je podatak da je u razdoblju od 2007. do 2013. ugovorio 99,27 posto raspoloživih sredstava za konkurentnost poduzetnika u iznosu od 56 milijuna eura. Maras pritom zaboravlja da je u spomenutom razdoblju (2007.-2013.) SDP bio na vlasti svega dvije godine, a HDZ punih pet pa je pitanje tko bi kome i što trebao pokazivati.

>> Opačić glasno najavila reforme pa tiho odustala

>> Bandić prima punu plaću jer nije državni službenik

Komentara 31

KA
KaNiDora
12:11 05.02.2015.

Nije točno. Samo obična razmjena mišljenja koja je naravno bila vrlo neugodna za Bajića koji gubi tlo pod nogama i osjeća da mu se sprema uhićenje.

DU
Deleted user
13:13 05.02.2015.

Opće poznata stvar je da je taj Bajić udbin čovjek !

KN
knezica
12:46 05.02.2015.

Nadam se da će Bajić odgovarati i pred narodom i pred sudom. Ima dovoljno djelovanja u njegovom mandatu koji ga modu okarakterizirati i kao velei.zdajnika... Treba ga napokon netko istjerati na čistac, taj zna sve gadosti ove države. Nažalost ne vidim kada bi se mogao naći pred sudom i odgovarati. Ali doći će i taj dan, nadam se brzo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije