Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Sreća je da nema smrtno stradalih

bandić1
Petar Glebov/PIXSELL
21.12.2009.
u 13:22

- O uzroku nesreće ne možemo govoriti jer vještaci moraju napraviti svoj dio posla. Sreća je da nitko nije poginuo - izjavio je Milan Bandić.

Među prvima koji su se jutros našli na zagrebačkome Glavnom kolodvoru, poprištu željezničke nesreće, bio je zagrebački gradonačelnik i nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić. Također je među prvima posjetio ozlijeđene na Klinici za traumatologiju

- O uzroku nesreće ne možemo govoriti jer vještaci moraju napraviti svoj dio posla. Sreća je da nitko nije poginuo  - izjavio je Bandić.

To što je većina ozlijeđenih putnika nakon prvotnog šoka i uz pretrpljene lakše tjelesne ozljede otišla na svoja radna mjesta, gradonačelnik je komentirao kao znak da je, srećom, nesreća prošla bez težih ozljeda.

- Hvala Bogu da su otišli na posao, to je dobro, jer da su bili teže ozlijeđeni, bez obzira na volju, ne bi mogli otići na svoja radna mjesta - ocijenio je Bandić nesreću na zagrebačkome Glavnom kolodvoru.

Ključne riječi

Komentara 21

FI
fiona
13:43 21.12.2009.

Svaka čast, Bandiću!!!! Zbog ovakvih djela će pobjediti!

FR
franjo
13:44 21.12.2009.

Bandic je dosao da skuplja poene, a ne zbog toga sto mu je zao ovih jadnih ljudi.Nece mu nista pomoci, jer Hrvatska treba nove ljude ,koji nisu u politiki.Mi imamo pametnih i postenih, ali im treba dati mogucnost.

OB
-obrisani-
14:33 21.12.2009.

je´l netko TUUTMANA spomenuo...????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije