Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koalicija rada i solidarnosti

Bandić: Na moja dva mandata mogu računati oni koji cijene rad i solidarnost

Milan Bandić i Ljubo Jurčić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
25.11.2015.
u 13:02

Na upit tko može računati na dva saborska mandata Koalicije rada i solidarnosti – HDZ ili SDP, Bandić je odgovorio da su to "oni koji će cijeniti rad i solidarnost i koji budu na tragu onoga što radimo već 16 godina u Zagrebu"

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručio je u srijedu da na njegova dva saborska mandata mogu računati oni koji ga uvjere da će cijeniti rad i solidarnost.   

Na upit tko može računati na dva saborska mandata Koalicije rada i solidarnosti – HDZ ili SDP, Bandić je odgovorio da su to "oni koji će cijeniti rad i solidarnost i koji budu na tragu onoga što radimo već 16 godina u Zagrebu".

Bandić je najavio da u četvrtak neće doći na konzultacije o imenovanju mandatara Vlade kod predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović jer je spriječen. – Čut ću se s predsjednicom, ja sam u četvrtak u Budimpešti – rekao je Bandić.    

>> Bernardić: Nema 10 novih vrtića, 10 škola i 10 dvorana koje je Milan Bandić obećavao u predizbornoj kampanji

 

Komentara 39

GE
geler203
18:41 25.11.2015.

Što se nudi ali ga nitko neće. Njegova 2 mandata će trebati ako pofali ali i u tom slučaju njega netrebaju.

DO
domicic
13:40 25.11.2015.

Najgore mu je da nikoga ne zanimaju njegovi mandati.

Avatar Karasvatko
Karasvatko
14:00 25.11.2015.

Solidarnost u lopovluku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije