Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opraštanje dugova

Bandić: Mir i vama i njima, danas ništa o politici

Milan Bandić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
31.10.2018.
u 09:31

Gradonačelnik na Mirogoju odbio komentirati saznanja o opraštanju dugova za režije bogatijim građanima Zagreba

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u srijedu je na Mirogoju odbio komentirati saznanja o opraštanju dugova za režije do 10.000 kuna bogatijim građanima Zagreba.

"Kao i svake godine sjetimo se najmilijih, posebice na Mirogoju, na memoriji Hrvatske pomirbe, ovdje smo svi isti, ovdje ćemo svima oprostiti", započeo je izjavu za medije gradonačelnik Bandić.

U vezi s opraštanjem, novinari su Bandića pitali kako komentira saznanja da Grad Zagreb oprašta dugove za komunalije građanima koji su pod blokadom ili ovrhom u iznosu do 10.000 kuna među kojima su i zvučna imena poput muža ministrice vanjskih poslova Marije Pejčinović Burić, Zoran Burić, Vladimir Zagorac, Dino Drpić, Zvonimir Boban i drugi.

"Niste me čuli, pokoj vječni darujem gospodine, i mir i vama i njima, ništa danas o politici, nažalost, ili na sreću, ja mislim da je na sreću", zaključio je Bandić.

Komentara 8

AE
Aedes2017
13:51 31.10.2018.

Bogohuljnik .Nije te mater tako učila !

SE
serđo12
10:18 31.10.2018.

Alan Ford /Superhik"Uzmi siromasnima i daj bogatima"jer siromasni ne znaju s novcem!

LE
LeandroZG
09:40 31.10.2018.

pokoj vjecni DARUJEM??? kakav si ti narcis ne vjerujem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije