Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Dvaput je dvaput, al' riješimo to odmah!

milan bandić
Slobodan Kadić/VLM
16.11.2009.
u 13:57

U Slavoniji me podržava HDSSB, ali pridružit će mi se i druge etablirane stranke i simpatizeri, od starčevićanstva preko radićevštine pa do hrvatskih antifašista - rekao je Bandić u Našicama.

NAŠICE – Dvaput je dvaput, ali završimo sve dileme u prvom krugu iz dva razloga, prvo da to riješimo kako Bog zapovijeda, a drugo da smanjimo troškove i idemo raditi. U Slavoniji me podržava HDSSB, ali pridružit će mi se i druge etablirane stranke i simpatizeri, od starčevićanstva preko radićevštine pa do hrvatskih antifašista. To su tri sonde na kojima počiva Hrvatska, a ja trebam biti integrativni čimbenik tih triju sondi – istaknuo je Milan Bandić na predizbornom skupu u Našicama na kojem se pojavio s Vladimirom Šišljagićem, županom Osječko-baranjske županije, te Krešimirom Bubalom, osječkim gradonačelnikom iz HDSSB-a.

Naglasio je da će za desetak godina, ako postane predsjednik, od Hrvatske napraviti europsku Hrvatsku, isto kao što je od Zagreba napravio europsku metropolu.

- Treba vratiti dostojanstvo svakom hrvatskom branitelju, a nijedna od prijašnjih vlasti to nije učinila na pravi način - zaključio je Bandić.

Komentara 23

SU
susadusk
14:08 16.11.2009.

Glas za Hrvatsku je jedino glas za dr.Miroslava Tudjmana. Sve ostalo je prevara i manipuliranje odredjenih interesnih skupina.

BL
Blackwater
14:25 16.11.2009.

Čovjek koji ne plaća račune u gradu kojega vodi, osoba koja je dizanjem cijena komunalija izjavila \" tko nema novaca za plaćanje, neka se iseli iz Zagreba\" nije moralno sposobna biti Poglavarom države.Uništio je Zagreb megalomanskim projektima, a sad bi i Hrvatsku, mada mu je zadnja varijanta pred zatvor, imunitet, kojega će dobiti kada se nađe lijek za karcinom...

DO
doktorica
16:00 16.11.2009.

Jadnik umišlja si da je Tuđman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije