Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski prostor

Bandić dao 162 kvadrata za Čačićevu stranku

Radimir Čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
06.06.2014.
u 09:00

Ugovor su Grad i Inicijativa potpisali na godinu dana

Inicijativi za osnivanje narodne stranke – reformisti, a budućoj stranci bivšeg šefa HNS-a Radimira Čačića gradonačelnik Milan Bandić dao je prostor od 162 četvorna metra u Ulici Pavla Hatza 12. Ugovor su Grad i Inicijativa potpisali na godinu dana, odnosno do “pravomoćnosti rješenja o utvrđivanju prava vlasništva” što znači da je riječ o prostoru koji je u povratu.

Riječ je o prostoru na drugom katu ulične zgrade, a na istoj je adresi smještena i Hrvatska udruga poslodavaca. U ulazu do novog sjedišta “reformista”, na broju 14, smještena podružnica Čačićeve tvrtke Coning, a u Kneza Mislava, inače susjednoj ulici, sjedište je Hrvatske narodne stranke. Inicijativa će Gradu plaćati mjesečni zakup od 810 kuna bez PDV-a. Grad zakonski udrugama, što je za sada Čačićeva inicijativa, dodjeljuje gradske prostore baš kao i strankama koje su zastupljene u nekom predstavničkom tijelu.

>> Čačić vidno mršaviji prošetao varaždinskim Korzom pa se vratio u Valturu

>> Čačić naslikao portret svoje savjetnice za medije

Komentara 10

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:28 06.06.2014.

koliko plaća HNS(pusićka) prostore ,koliko Kontra ?

MO
moskito
09:36 06.06.2014.

Vjerovatno ce se stranka zvati ; SLUZ ( Stranka, Lopova,Ubica, Zatvorenika). Kakav mi imamo zakon u Hrvatskoj koji to dozvoli. Trebalo bi vise od polovice tih stranaka ukinuti jer postoje samo da izvuku novac od Hrvatskih gradana i u kojimaa su samo neradnici zeleci zivjeti na tudoj grbaci.

BS
bstrabi2
09:39 06.06.2014.

Banić.Da sam znao.Da ti je Čačić prijatelj.Nikad za tebe nebi glasao.I još si me jednom prevario.Rekao si da ćeš promjenit ime.Nalepšem trgu u Zagrebu.I da će se zvat kazališni trg.Zar vi komonisti.Tako dobivate izbore?.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije