Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iščekuje Povjerenstvo

Čačić vidno mršaviji prošetao varaždinskim Korzom pa se vratio u Valturu

Radimir Čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/10
04.06.2014.
u 08:52

U oči je upala njegova sve vitkija linija, a neki kažu i sličnost s – generalom Antom Gotovinom!

Radimir Čačić, bivši prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HNS-a, u srijedu ujutro prošetao je varaždinskim Korzom.

Pozdravljao se s prolaznicima, nakratko bi popričao s poznanicima, na kiosku je uzeo novine i sjeo na kavu u Ritz. Još je jednom u oči upala njegova danas vitka linija. U kaznionici u
Valturi trči, igra golf i vježba u teretani gdje, kako doznajemo, dnevno digne između 7 i 10 tona utega.

Nalikuje Gotovini

Prolaznici su komentirali da sad pomalo nalikuje - generalu Anti Gotovini! - Da, to je taj dinaridski tip - nasmijao se Čačić i komentirao jednom poznaniku tu usporedbu.

Na Korzu je u trenutku njegova prolaska oko 8 sati ujutro, na terasi pred Groficom Maricom, sjedio i varaždinski gradonačelnik Goran Habuš. U razgovoru s Rajmondom Roynikom, ravnateljem Koncertnog ureda Varaždin, pretresao je, najvjerojatnije kandidaturu baroknoga grada za europsku prijestolnicu kulture 2020. godine.

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

O puštanju Čačića odlučuje se 17. lipnja

No Čačić i Habuš nisu si prišli niti se pozdravili. Prošao je u tom trenu i Marin Vučić, također iz HNS-a, varaždinski kandidat na nedavnim izborima za Europski parlament. No ni s
njime Čačić nije zastao u razgovoru.

Nakon kave Čačić je, kako doznajemo, krenuo nazad put Valture, iz koje je ovaj put, dakle, izašao u tjednu, a ne tijekom vikenda. O njegovoj molbi za uvjetni otpust 17. lipnja će u Valturi odlučivati Povjerenstvo za uvjetni otpust Ministarstva pravosuđa.

>>Čačić iz zatvora najvjerojatnije ne izlazi do rujna

Komentara 46

Avatar tituš
tituš
08:59 04.06.2014.

Neki gule krompire, neki šeću slobodni najprije vikendom, potom i kad god požele. Ponoviti suđenje i poslati u strogi zatvor, kako bi dotjerao i istesao liniju još bolje, a tamnu boju zamijenio svijetlijom aristokratskom!

Avatar zagorac2
zagorac2
09:11 04.06.2014.

smece ostaje smece I samo u Hrvatskoj moze biti u politici I vladi - prljavi lopovski balkan

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:08 04.06.2014.

Ova situacija sa zatvorom je čačići donijela veliku korist, dok se kukurikavci raspadaju, on će se vratiti kao izdan i izbačen iz koalcije. Predviđam da će totalno razmontirati HNS. Pusićka i glupeži oko nje neće znati što im se desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije