Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mapa predrasuda

Balkanci religiozni i sposobni, ali siromašni i lijeni

mapa predrasuda
Foto: Yanko Tsvetkov
05.04.2017.
u 08:27

Yanko Tsvetkov napravio je mapu predrasuda, a za Balkance kaže da su skloni homofobiji

Najnovija mapa predrasuda pojavila se na internetu i predstavlja uvriježena mišljenja o dijelovima Europe, donosi radiosarajevo.

Yanko Tsvetkov napravio je mapu predrasuda koje važe za određene dijelove Europe inspiriran bogatom poviješću i miješanjem naroda.

Iako je mapu nazvao predrasudama, zapravo se neke od ovih osobina  zaista mogu pripisati našem podneblju.

Tako je za stanovnike jugoistočne Europe rečeno da su melankolični i tradicionalni te da su ljubitelji vina i kave. Nedovoljno izražavaju svoju seksualnost i skloni su homofobiji. S druge strane, imamo velik broj sunčanih dana, dobru kuhinju, ali smo siromašni i lijeni.

Također, volimo vikati, a radili bismo 21 dan godišnje. Religiozni smo i sposobni, pa tako za popravku slavine ne moramo nikoga zvati.

>> Ovo je glavni uzrok lošeg zdravstvenog stanja ljudi i radne nesposobnosti

>> Predrasude i isključivosti koče nas da krenemo naprijed

Komentara 1

OG
Oger
10:05 05.04.2017.

Sve je tocno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije