Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Baldasar je priznao da je čovjek, kad će to priznati i Bandić

'03.05.2013., Split - Ivo Baldasar, kandidat SDP-a za gradonacelnika Splita Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanović/PIXSELL
08.05.2014. u 14:00

Ni ukrajinski političari nisu tako odbojni i namračeni kao hrvatski, iako im zemlja tone u rat koji će izgubiti

Kad god se na televiziji pojavi lice hrvatskog političara, obično gledamo neko namršteno, ljutito lice. Skupljene obrve, stisnute usne, kad prolaze pokraj novinara kao da prolaze pokraj neprijateljskih vojnika. I užasno su nervozni. Bahato mrškaju novinarima, ne žele im odgovarati na pitanja, a znaju li da kad se zapravo tako odnose prema novinarima - da to pokazuje njihov odnos prema biračima? Jer novinari su veza između njih, malih bogova, i birača?

Ni ukrajinski političari nisu tako odbojni i namračeni kao hrvatski, iako im zemlja tone u rat koji će izgubiti. I onda jučer ujutro, dok ispijam jutarnju kavu, u emisiji Dobro jutro Hrvatska gledam, poput jutarnjeg sunca, krupno i nasmijano lice Ive Baldasara. Teško je danas i u životu sresti onako naravnog i neuvijenog čovjeka. I jede on, u vrijeme izravnog javljanja iz Splita, s novinarkom trešnje, ali što je još bolje - čovjek naprosto priznaje da se umorio oko priprema za blagdan sv. Duje.

Da ste pitali Bandića dok je pripremao Bundekfest je li se umorio, on bi samo odmahnuo rukom i još jednom odglumio superjunaka koji ne spava, nema potrebe jesti, kojem je dosta pola sata sna. I na kraju je Ivo uzeo kuhaču i rekao: "Idem ja malo promišat po gradu, triba stalno malo". Povratak u studio bio je povratak u hrvatsku svakidašnju jadikovku. Voditelji Robert i Sanja u studiju od sto kvadrata stisnuli su se jedno uz drugo kao dva stara muppetovca koji s bakona valjaju viceve.

MINUS

Mirta Šurjak javlja se Visa s nekakve proslave antifaštističkog Hajduka, ali nigdje ni slike ni tona s te prolave. Kakav neviđen pamflet HTV-a

MINUS

Maja Sever ima frendovski razgovor s Aleksandrom Kolarić u kojem obje kritiziraju Milanovića. A nijedna se ne hvata suštine – milijuna kuna koje je Linić nekome oprostio.

>> Jovanović: Milanović ima potporu predsjedništva stranke

Komentara 4

VE
verakruz
14:07 08.05.2014.

"Maja Sever ima frendovski razgovor s Aleksandrom Kolarić u kojem obje kritiziraju Milanovića. A nijedna se ne hvata suštine – milijuna kuna koje je Linić nekome oprostio." ------------ Njih dvije su čuvene "antifašistkinje, izgmizale iz istog legla... Pa njima nikada u životu nije bilo loše. Ustvari, kada se okrenemo unatrag, kome je od kmerskih , udbaških sinova i kćeri ikada bilo loše. Nije nikada, ali bi im moglo biti uskoro, nakon izbora, koji će se desiti nadam se što prije.

DU
Deleted user
14:49 08.05.2014.

Hrvatska će procvjetati kad novinari postanu profesionalci , a ne sluge gospodara !

DU
Deleted user
10:49 09.05.2014.

Bandić je to priznao davno! Samo onaj tko to ne želi vidjeti i ne vidi. Vide zato građani grada Zagreba i teško će ga tko maknuti s zagrebačkog trona. Nadam se da neće napraviti grešku i sudjelovati na parlamentarnim ilii predsjedničkim izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije