Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Baldasar je priznao da je čovjek, kad će to priznati i Bandić

Ni ukrajinski političari nisu tako odbojni i namračeni kao hrvatski, iako im zemlja tone u rat koji će izgubiti

Komentari 4

VE
verakruz
14:07 08.05.2014.

"Maja Sever ima frendovski razgovor s Aleksandrom Kolarić u kojem obje kritiziraju Milanovića. A nijedna se ne hvata suštine – milijuna kuna koje je Linić nekome oprostio." ------------ Njih dvije su čuvene "antifašistkinje, izgmizale iz istog legla... Pa njima nikada u životu nije bilo loše. Ustvari, kada se okrenemo unatrag, kome je od kmerskih , udbaških sinova i kćeri ikada bilo loše. Nije nikada, ali bi im moglo biti uskoro, nakon izbora, koji će se desiti nadam se što prije.

VL
DU
Deleted user
14:49 08.05.2014.

Hrvatska će procvjetati kad novinari postanu profesionalci , a ne sluge gospodara !

VL
DU
Deleted user
10:49 09.05.2014.

Bandić je to priznao davno! Samo onaj tko to ne želi vidjeti i ne vidi. Vide zato građani grada Zagreba i teško će ga tko maknuti s zagrebačkog trona. Nadam se da neće napraviti grešku i sudjelovati na parlamentarnim ilii predsjedničkim izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.