Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO U SRBIJI

Čudo u susjedstvu: Baki Radojki iskopali grob a ona oživjela

Ilustracija
Foto: Thinkstock
18.05.2018.
u 21:49

Sljedeće jutro, točnije deset sati nakon službene smrti, tehničar centra u kojem se tijelo pokojnice nalazilo je primijetio da je baka pomaknula dio tijela i da diše.

Radojka Stankov (69) iz Kikinde je ni kriva ni dužna proglašena mrtvom, a ožalošćena obitelj je odmah nakon primanja tužnih vijesti počela pripreme za sprovod, prenosi Alo.rs. Službeno je proglašena mrtvom u ponedjeljak u 22.30. Sljedeće jutro, točnije deset sati nakon službene smrti, tehničar centra u kojem se tijelo pokojnice nalazilo je primijetio da je baka pomaknula dio tijela i da diše.

- U ponedjeljak je dežurni tehničar oko pola jedanaest navečer primijetio da baka Radojka ne daje znakove života, zbog čega je pozvan doktor Hitne pomoći Doma zdravlja. Doktor je na licu mjesta ustanovio smrt. Radojka je ostala u centru u utorak do jutarnjih sati u prostoriji gdje se smještaju preminule osobe - kaže doktorica Ružica Janković iz Gerontološkog centra Kikinda.

Baku Radojku su čak i obukli za sprovod kada je dežurni radnik primijetio da je pomaknula nogu, a lice joj odavalo znakove života.

- Kada je dežurni tehničar pri redovnom pregledu ustanovio da je Radojka živa, korisnicu centra smo pogledali, poslali u bolnicu na specijalistički pregled nakon čega je baka vraćena u Gerontološki centar - kaže Janković.

Ključne riječi

Komentara 32

TO
Tony
22:53 18.05.2018.

Вечерњи лист

CE
cekaj
22:16 18.05.2018.

zivjela ti 100 godina u inat mirovinskom fondu

NE
Neutralac
23:23 18.05.2018.

Eto vec sam se bio razocarao...nema nista iz Srbije... kad ono ...iznenadjenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije