Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Baka: Počela sam trčati, ali bila sam prespora. Noa: Otključao sam stan i gledao crtiće

Noa je rekao da mu je "jedna teta" pomogla da se vrati
05. siječnja 2018. u 21:21 36 komentara 60931 prikaza
Noa
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla - rekla je za 24 sata baka petogodišnjeg Noe, kojI je danas nestao u Zagrebu nakon što je na Glavnom kolodvoru napustio baku i ušao u tramvaj prema Autobusnom kolodvoru, da bi se poslije sam tramvajem vratio doma na Sveti Duh.

Noa DRAMA U ZAGREBU Pronađen dječak koji je nestao. Otac: Promijenio je 2 tramvaja i došao doma

Noa je u razgovoru za 24 sata rekao kako se zna sam vratiti doma.

- Došao sam do Branimirove tržnice i onda sam na drugoj dvojki došao na Sveti Duh - rekao je Noa, dodajući da mu je "jedna teta" pomogla da se vrati.

- Onda sam otključao stan i gledao sam crtiće - rekao je Noa.

- Taman sam završavala s poslom, izlazila sam iz zgrade u kojoj radim, kada me suprug nazvao i rekao da se Noa izgubio - rekla je pak Noina majka.

Noa
1 / 9
Noa

- Kad sam došla na Kolodvor i vidjela da je i policija tamo i da je stvarno ozbiljna situacija i kad sam shvatila da je sam sjeo u tramvaj, počela sam se brinuti jer nisam bila sigurna hoće li on znati gdje je i u kojem se smjeru treba vratiti doma... Mislila sam da bi mogao doslovno biti bilo gdje u Zagrebu - rekla je majka, dodajući da su joj kroz glavu proletjeli i crni scenariji -  da je možda podletio pod auto ili da ga je netko uzeo.

- Jako sam zahvalna našim policajcima jer su stvarno reagirali jako brzo. Kad smo mi već bili ludi i zabrinuti, smirivali su nas i uvjeravali u sretan ishod - rekla je. Dodala je da su se ljubili i grlili kad je došla doma nakon što se sin vratio.

- Jako sam sretna što je to ovako sve završilo i drago mi je što se i on vrlo dobro u cijeloj situaciji snašao i što nema zapravo ozbiljnih posljedica - rekla je majka.

Pogledajte i galeriju adventa u Zagrebu:

Noa
1 / 53
Advent u Zagrebu 2017.
Marija Marinela Grgić Nije ozlijeđena Pronađena nestala Marija Marinela Grgić (14) Šok u Koprivnici Dječak (14) koji je proglašen nestalim pao s krova sportske dvorane morski psi Spasio ga dron Dječak bezbrižno plivao, nije ni slutio što mu se približava
Dijana Zadravec
U RATU S KOLEGAMA
Tko je Dijana Zadravec, liječnica zbog koje se trese hrvatsko zdravstvo
dr.sc. Mario Bagat
ISTRAŽILI SMO
Zašto je bitno da znate razlike između dopunskog i dodatnog osiguranja