Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresno

Baka ostavila unuka u trgovini jer ga nije mogla hraniti

baka
Foto: Youtube
1/2
04.09.2014.
u 21:40

Snimka prikazuje uznemireno dijete kako sjedi na podu kod blagajni

Nadzorne kamere supermarketa u predgrađu Moskve snimile su baku koja je ostavila svog unuka u trgovini jer ga nije mogla hraniti, javlja Daily Mail.

Eugene Kapustina (61) trvdi da se brinula za unuka Vovu (6) dok su njegovi roditelji u drugim gradovima tražili posao. Roditelji su baki navodno obećali slati novac no, otišli su prije godinu dana i od tada je nisu ni jednom kontaktirali.

Policiji je rekla kako je svu svoju ušteđevinu potrošila da prehrani sebe i dijete te dodala kako dječaka više nije mogla hraniti od svoje penzije. Nadala se da će se za njenog unuka možda pobrinuti netko od kupaca u trgovini.

Snimka prikazuje uznemireno dijete kako sjedi na podu kod blagajni kad mu je prišao zaštitar Ahmed Izmaylov, primijetivši da se u trgovini nalazi bez pratnje.

 - Čim sam mu se približio, počeo je plakati te sam vidio kako je u ruci držao malu torbicu s nekoliko stvari i porukom 'molim vas, pobrinite se za mene', kazao je zaštitar.

Dječak je privremeno smješten u sirotište, a policija je poručila kako će tamo ostati dok ne pronađu njegove roditelje. Nakon razgovora s njima, može se donijeti odluka o djetetovoj budućnosti.

>> Na temperaturi od 50 Celzijevih stupnjeva majke i djeca umiru na putu do slobode

Komentara 10

L0
luena 01
22:52 04.09.2014.

Ma nema toga u rusiji , nama noesiss stalno ponavlja kako su rusi bogat narod ,svi milijarderi ..

DU
Deleted user
23:11 04.09.2014.

I u americi djeca nemaju što jesti jer im roditelji ne zarađuju dovoljno za život. Samo tamo nikoga nije briga za njih osim kada se radi o neprijateljskoj zemlji poput Rusije e onda se odjednom novinarima i građanima probudi savjest.. Ovakvu propagandu je i Hitelr sprovodio prije nego je zaratio sa Svijetom.

Avatar El Indio
El Indio
07:27 05.09.2014.

U Moskvi? ma neeeeee.......nasi rusofili kazu da je tamo med i mlijeko, pogotovo ako si u stranci ujedinjena rusija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije