Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENO PROBIJANJEM TUNELA
Povratak na članak

Bajkovit podzemni svijet u utrobi mitske planine: 'Nevjerojatan prizor, čudesan labirint špilja'

Tijekom istraživanja skupljeni su brojni špiljski organizmi, pripadnici carstva bakterija, gljiva i životinja, pri čemu su neke vrste nove za Biokovo, a neke za znanost

Komentari 7

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
21:45 27.11.2019.

Tu vremensku kapsulu treba zaštitit i pazit da se ne kontaminira, turizam tu nema šta radit. Sačuvajte je za bolja vremena kad će naši znanstvenici moći iskoristit taj areal za nova znanstvena otkrića.

VL
IL
ilustrator
21:26 27.11.2019.

oj zagoro lijepa li si...

VL
PU
Pulchrum
22:02 27.11.2019.

Stvoritelj je oblikovao ovaj svijet pun iznenađenja. Još puno toga nije niti otkriveno. Stavio nas je u ovu malu i čudesnu zemlju Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
22:54 27.11.2019.

Velebit obožavam... rodni kraj mojih predaka... Dinara me ostavlja bez daha, gledana sa hrvatske ili bosanske strane... ali Biokovo, kao da je izraslo iz zemlje... sa Imotskog polja odjednom gromada.... volim planine, meni je to prekrasno....

VL
Avatar dzambo
dzambo
21:03 27.11.2019.

Tribalo bi istrazivat dalje jer ko zna mozda se nadje jos jedan tajni bunker koji je bija namjenjen ''JBT''-u...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.