Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Vjeroučitelj
Povratak na članak

Bagarić svjedocima ne smije prići na razdaljinu manju od 200 metara

Tijekom istrage trebalo bi se ispitati 13-ero djece, a Bagarić s njima ne smije komunicirati ni na koji način

Komentari 17

TR
Trisestrice
10:23 14.01.2018.

Zao mi je Bagarica. Ponasao se je neprofesionalno na radnom mjestu i radi toga je izgubio posao i to je shvatljivo. Govorio je javno ono sto smo mnogi od nas govorili unutar nasih cetiri zida. Ali ova hajka na Bagaricarica je nevidjena! Pitam se dali bi se vlasti ovako ponasale da Vladu ne podupiru HNS i takozvane manjine? Stekao sam dojam da ce Bagaric posluziti kao primjer za druge da ne cine isto. A kada pomislim da Hrvatskim ulicama slobodno setaju oni koji su razarali, ubijali i silovali za vrijeme Domovinskog rata onda mi se sve zgadi. Bar kada bi DORH posvetio pola vremena ovima likovima koliko to rade Bagaricu - e onda bi bilo svima malo bolje.

VL
JA
jadrmatic
20:58 13.01.2018.

Još uvijek može komunicirati i ima veću slobodu kretanja od Predraga Lucića. :)

VL
PR
prarvat
21:23 13.01.2018.

pogriješio je. stvarno je bio pretjerao. trebao se ispričati. bio je to dan pun ljutnje zbog haga. nije lako ostati bez posla.

VL
BL
bljak007
23:18 13.01.2018.

Osnovno ustavno pravo u RH, sloboda govora.

VL
RG
RuzaSapina56@gmail.com
00:03 14.01.2018.

A djecu smiju obrađivati i puniti im glave onime šta žele čuti! Djecu treba zaštititi od novinara javnosti i ispitivanja! Kazniti ono dijete koje je snimalo za vrijeme trajanja nastave. Akovse uzmu ovakve snimke u obzir i ne sankcioniraju to ce uzeti velike razmjere zlouporabe tajnog snimanja svih mogucih radnji ako se nekom samo želi napakostiti!

VL
DU
Deleted user
13:59 14.01.2018.

Bagatića za kardinala , on je mučenik Svete katoličke crkve , on je glas vapajućeg , on je hrvatski mučenik , nemože mu nitko ništa ,jači je od sudbine

VL
RE
realisticki
13:58 14.01.2018.

Da takva figura kao Bagarić , ne smije prići normalnom čovjeku , bila bi prava odluka, ali to ne bi pasalo crkvenom vodstvu. Bagarić je ipak napravio nešto za katoličku vjeru i njene ekstremiste.

VL
VE
verica2
10:43 14.01.2018.

Ono što je Bagarić govorio (npr. ubiti i baciti u septičku jamu) nije pošteno, nije ljudski, nije normalno, časno, a prije svege nije kršćanski i nije u skladu s naukom Katoličke crkve. Vjernici koji brane njegov postupak, ne koriste niste ni njemu ni Crkvi. Svi kojima je žao Bagarića, neka se za njega mole - da mu Bog prosvijetli pamet i srce, da nađe neki drugi posao od kojeg će moći živjeti.......

VL
DU
Deleted user
10:30 14.01.2018.

Čujem da petokolonaši imaju posebne kampove za djecu. Dovedu ih tamo čim se rode i uče metode špijuniranja i prokazivanja domoljuba i domoljubnih aktivnosti, uz naglasak na rad sa specijaliziranom najnovijom špijunskom tehnologijom. Posebno je zabrinjavajuće da su već s 13 godina takva djeca daleko pametnija i kompetentnija od svojih priglupih učitelja vjeronauka, što se jasno vidi iz navedenog slučaja.

VL
DU
Deleted user
08:30 14.01.2018.

Mislim da se taj psiho nikome ne bi smio približavati na manje od 200 metara, pogotovo djeci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.