Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANJA LUKA

Napadač ubijenom vozaču autobusa 2010. godine zapalio auto

Banja Luka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
13.03.2014.
u 13:59

Policija sumnja da je vozača Boru Topića ubio Željko Stevanović

Muškarac je danas na stajalištu u Ulici knjaza Miloša u Banjoj Luci u gradski autobus bacio ručnu bombu, a u eksploziji je poginuo vozač Boro Topić, javljaju bosanskohercegovački mediji.

ATV doznaje da policija sumnja kako je vozača ubio Željko Stevanović iz Banje Luke. Policija je potvrdila da je Stevanović još 2010. godine zapalio automobil u vlasništvu danas ubijenog vozača Bore Topića. Iako su neki svjedoci rekli da je napadač bio mlađi muškarac, Nezavisne novine navode da Stevanović ima 50 godina.

Policija traga za napadačem i opkolila je njegovu kuću u banjalučkom naselju Lazarevo.

Autobus Autoprevoza bio je pun putnika, a ATV javlja da je dvoje putnika ozlijeđeno. U eksploziji koja se dogodila na stajalištu pokraj Poljoprivredne škole oštećeni su automobili i okolni objekti.

– Autobus se zaustavio na stanici. Prišao je mlađi muškarac odjeven u crno i bacio bombu u autobus. Nastao je kaos – rekao je za Glas Srpske jedan od putnika.

– Sve se dogodilo jako brzo, čuo sam tupi udar, a zatim vrištanje – rekao je jedan svjedok za Klix.

U crno odjeveni počinitelj, koji je bombu bacio u 10.50 sati, pobjegao je prema središtu grada. Dio Banje Luke u kojem se dogodila nesreća blokiran je, a policija traga za napadačem, prenosi Klix.ba.

>> U Banjoj Luci postavljena bomba pod policajčev auto

Komentara 1

DZ
dzukaficuka
10:36 14.03.2014.

Vidis kako to Mile rijesava ko nece da slusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije