Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonija Mišura:
Povratak na članak

Bačić Jadroliniji omogućio isplatu 200 milijuna kn iz proračuna

LNP je podnio tužbu protiv države tražeći naknadu štete. Jadrolinija se za četiri linije natjecala sa samo jednim brodom

Komentari 4

TO
Toni50
19:47 30.11.2011.

Bačić Jadroliniji omogućio isplatu 200 milijuna kn iz proračuna, Narvno po nagovoru Sanadera...

VL
NB
Navrnuti Bracanin
23:13 30.11.2011.

A čija je ono bila jahta \"Malo vitra\" ? A kako je NLP dobio koncesiju za Split-Brac? A kako.....

VL
HA
handi
08:06 01.12.2011.

K O R U P C I J A !!!!! Gdje si hvalisavko. Zašto sada ne poklreneš istražni postupaka za korupciju. Kao, sve si učinila za ovu Hrvatsku, a narod je jedan od najsiromašnijih u Europi. To potvrđuje komisija EU.U. Upravo zbog ovakvih koruptivnih majmuna na svim nivoima, narode gladuje. Prodaj broševe i nahrani barem jednog jedinog siromaha, ali po uvjetom, kada ga hraniš zabranjeno ti je smijanje.

VL
TO
Toni50
11:56 01.12.2011.

Bačić Jadroliniji omogućio isplatu 200 milijuna kn iz proračuna, razlog jel ta suma neide iz dupeta !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.