Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanci s oporbom oko izmjena Ustava
Povratak na članak

Bačić: HDZ je spreman samo na izmjene koje se odnose na referendum

- Zar nije oksimoron ići sjesti i razgovarati s lopovima o poštenom pristupu? Ići razgovarati s HDZ-om oko navodno pravednijeg referenduma kada su ti isti ukrali referendum prije mjesec dana - obrazložio je Božo Petrov (Most)

Komentari 3

Avatar Asterix
Asterix
18:17 09.06.2022.

Može HDZ smanjiti broj potpisa na 50000 svejedno će na Ustavnom sudu proći samo inicijative koje dobiju zeleno svjetlo iz središnjice.

VL
AD
adapajnic
20:09 09.06.2022.

Uopće nisam pročitala tekst jer se bojim istine. Sva prepucavanja su bila samo farsa i HDZ želi mijenjati Ustav i to još bez referenduma da bude ziher? Krasno smišljeno. Nikad političar nije bio čovjeku prijatelj.

VL
DU
Deleted user
18:25 09.06.2022.

Sanaderov torbar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.