Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbivao zbog bolesti

B. Vukelić vratio se u politiku: HDZ se ne smije baviti samim sobom

Branko Vukelić
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
25.09.2012.
u 12:19

Uloga prvog čovjeka stranke vrlo je zahtjevna i vjerujem da Karamarko ima dovoljno 'utakmica u nogama'

– Osjećam se zaista dobro. Vraćam se svojim dužnostima. Prošli sam tjedan počeo raditi u Saboru. Tu sam ponovno. Smatram da u politici mogu još nešto dati i pomoći gradu Karlovac, županiji i Hrvatskoj. Zbog bolesti sam imao dosta dugu pauzu. Iako o tome ne volim govoriti, u ožujku sam ponovno bio na operaciji koja je uspješno obavljena – izjavio je saborski zastupnik HDZ-a Branko Vukelić.

Zasad idem na kontrole i svi su nalazi u redu. Nadam se da će tako i ostati. No, bez obzira na to, osjećam se dobro i treba raditi. Obvezan sam prema građanima i svima koji su mi glasajući omogućili mandat u Saboru u ovoj izbornoj jedinici, dodao je.

– Kada se gleda karijera, ostvario sam svoje ciljeve, nešto što malo tko, pogotovo iz ovih krajeva, ostvari. Skoro dva puna mandata bio sam ministar. Bio sam u visokoj politici i moj povratak i aktivno bavljenje politkom nisu sada želja nekakve karijere i ambicije. Moja je želja da znanjem i iskustvom pomognem koliko mogu ljudima. Vlast i opozicija moraju se koncentrirati na probleme s kojima živimo. Ima ih puno i nije lako – najavio je u Karlovcu svoj povratak u politiku Branko Vukelić uz čije su se ime povezivale brojne afere, poput "Brodosplita" i "Maestra".

Izbivao je godinu i pol. Najprije je imao problema sa srcem, a onda mu je dijagnosticirana i teška bolest, karcinom gušterače. No, kako je rekao, u tom se razdoblju posvetio isključivo sebi i svom ozdravljenju.

– Zadaća svih, državne i lokalne vlasti jest da se pitaju što mogu učiniti da se prevlada kriza, potakne gospodarstvo i vrati optimizam kod ljudi. Treba se baviti običnim ljudima. HDZ se ozbiljno treba pripremiti za lokalne izbore i prestati se baviti sam sobom. Nužno je i unutarstranačke izbore staviti po strani. Uloga prvog čovjeka stranke vrlo je zahtjevna i vjerujem da Karamarko ima dovoljno 'utakmica u nogama'. Medijska prepucavanja nisu dobra. To nisu teme kojima se treba baviti, nego zakonima i ljudima i na terenu. Treba biti njihov 'glasnogovornik' – komentirao je Vukelić aktualnu političku situaciju i poručio da oprašta svima koji su činili loše i govorili loše o njemu.

Ključne riječi

Komentara 10

CH
chemica
12:40 25.09.2012.

Ma jel to onaj s kamionima? Super je to s HDZ-ovcima kada počnu pametovati. Svaki ima za vratom bar jednu afericu pa kad počne kriminalac o poštenju, svi se grohotom nasmijaše. Nego, Vukeliću, gdje je "nestalo" onih šest milijuna dolara iz Brodosplita? Bilo bi lijepo da i to malo pojasniš. Da, ovakvima srama definitivno ne nedostaje.

Avatar pf
pf
12:46 25.09.2012.

Hrvatske ceste 7 milijuna eura eura potrošile na izgradnju mosta preko Korane koji ne vodi nikamo da ožive selo Branka Vukelića.

B2
bordon 2
12:34 25.09.2012.

Ma svi se Vi bavite ''običnim ljudima'' dok ste u oporbi, a kad dođete na vlast - zaboravite na obične ljude i onda se brinete samo za sebe, svoje i svoju lisnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije