Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal
Povratak na članak

B. Topolnjak-Halapa nije više šefica ureda Ivana Vučića

Večernji list je po dojavljenoj sumnji dva mjeseca čitav slučaj istraživao. Posljedice: Bernardica Topolnjak-Halapa koja je na tom mjestu radila dvadeset mjeseci dobila je otkaz

Komentari 6

MP
Mr.Pravda
22:43 05.02.2012.

smrc,smrc ah kako tuzno,smrc,sramota

VL
RA
rava
12:27 04.02.2012.

ajme! neka provjere moje diplome a ne mogu si naci posao. nezaposlena sam 20 god. na birou sam a nju su zaposlili bez provjere diploma ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dakle ,veza je tu bila preko nekoga koji ju je primio s\"mitom\"!

VL
HP
hps
16:32 04.02.2012.

zar je to moguće da se dogodi u hrvatskoj

VL
DU
Deleted user
17:58 04.02.2012.

\"Ne znam što učiniti da se ovako nešto više ne ponovi – priznaje Vučić\". Samo imbecil ne zna poslati dopis Ekonomskom fakultetu za provjeru diplome. I to je samo u banana državi preporuka za mjesto župana... Nakon \"magistra\" Đapića ovo nije ništa čudno, nažalost nisu zaslužili ni izborni prag prijeći s takvih šljamom od kandidata...

VL
SA
santos008
09:18 05.02.2012.

Koliko je diploma u Hrvatskoj ,koje su dobivene na urgencije oficircina JNA ili polozenih ispita na intervenciju istih a onda taj jos dobije i posao preko veze ,a nije zasluzio ni jedno ni drugo ,a kad dobije posao onda na racun \'\'strucne\'\' spreme dobije hrpu bodova i dobije stan ,a nije zasluzio ni prvo ni drugo ni trece i nema tu nikakve razlike izmedju ovoga sto ja pisem i ovoga sto ste vi napisali .Mozda nam pola ministara imaju diplome dobivene na ovaj nacin.

VL
FE
festi
08:09 06.02.2012.

Već sam se prestrašio da Šafar neće \'\'odlučno\'\' odbaciti optužbe. Valjda je moja mama gledala dokumentaciju i odlučivala o primanju. I njemu hitno o t k a z.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.