Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ruski veleposlanik
Povratak na članak

Azimov: 'Plenković i Milanović štite nacionalne interese Hrvatske, ali znaju da je Rusija važna'

Ja nisam pravio neku razliku između njihovih politika. Oni su realisti. Shvaćaju da će ruski faktor uvijek biti prisutan i važan u hrvatskoj vanjskoj politici, dodao je.

Komentari 7

DU
Deleted user
00:04 28.09.2020.

Treba čestitati Azimovu, borio se kao lav za interese Rusije, a opet kulturno, vrlo uspješno i unikatno. Pogotovo mu je bilo teško jer je bio veleposlanik u zemlji Croatiji, koja je u interesnoj sferi i potpisnica njima suprotstavljenog bloka. Noo ruska visoka i tajna diplomacija je vrhunska i toliko inteligentna da se recimo Sporazum Ribentrop- Molotov(pred 2. sv. rat) tek otkrio 2013. godine, a spasio je tada SSSR.

VL
BO
bolnaistina
22:46 27.09.2020.

Nebu bile dobre. Se kuha boršć na balkanu.

VL
KE
Kendra
14:33 28.09.2020.

Tko vjeruje u dobronamjernost Rusije i njene politike sišao je s uma!

VL
BA
Bartolovci2014
13:37 28.09.2020.

prijatelji nasih neprijatelja nikad nece biti nasi prijatelji samo sto smo mi naivni pa to necemo da shvatimo

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:20 27.09.2020.

Sv Azimove dobrotvoru i ljudino velikog srca deder meni uplati jedno par stotina jeurića na ruke pa da lobiram onako po selu za ruski plin, faliću te na sva zvona jedno tri miseca pa jonda opet ispočetka, nema do ruskogog plina sve drugo je za.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
22:45 27.09.2020.

Odlicno si rekao Gosp Azimov nikom ne namecete energetiku i plin.Nek kupoje ko hoce od Rusa ili Amera.Rusi ne ucjenjuju za razliku od Amera.pa ko hoce nek kupi od Amera pedeset posto skuplji plin.Pomogli ste i Agrokoru nasi prijatelji su htjeli pomoci ali po dvanest posto kamatne stope.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.