Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubljeni u prijevodu
Povratak na članak

Azimov: Mediji su me krivo interpretirali

Pretpostavio sam da se radilo o krivoj interperatciji, naravno da želimo ruske turiste, kazao je Kliman

Komentari 8

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
22:09 07.03.2016.

Kaže prije izvjesnog vremena Azimov kada je bio u Baranji: "zašto nas hrvati ne vole a oslobodili su nas", jesu rusi nas u Slavoniji oslobodili zajedno sa onim šumskim banditima, prvo su popljačkali sela, silovali žene, neke su oslobodili vlastitog života. A neću zaboraviti iz najnovije povijesti torturu u zadnjem autobusu kada su nas vodili u Nemetin 1992. na razmjenu, a jesu nas ruski plavci tukli, a kao unproforci su bili.

VL
DU
Deleted user
11:58 12.03.2016.

nisu tebe krivo interpretirali nego su namjerno iskrivili I izokrenuli. pa jesi ti covjece svjestan dje si dosao, imas li ti kojeg saveznika tamo. pa oni patoloski mrze pravoslavlje I rusiju, oni su I dan danas ponosni sto su saa nacistima isli u rusiju I napadali na staljingrad I moskvu. pa nadji nekoga da ti prevodi komentare ispod svakog clanka o rusiji I rusima pa ce ti sve biti jasno, hrvatsku mrznju prema rusiji mozes jedino usporediti sa nacistickom mrznjom prema zidovima. sto prije to hvatite u rusiji bit ce vam bolje.

VL
Avatar pendreck
pendreck
12:41 08.03.2016.

Vrlo je upadljivo da forumasi "rusofili" koji pisu hvalosojeve kad je tema Sirija tamo se preseravaju svojim antiamerikanizmu a kad se rado o ovakvoj temi samo 3 komentara. Dakle placna skupina koju deligiraju na odredene teme.

VL
LU
luftbrenzer
13:01 08.03.2016.

U odnosima s Rusima ne treba otkrivati toplu vodu. 1. Ante Pavelić i NDH su se borili protiv Rusa. 2. Tito im je glasno i jasno rekao Njet 3, RH se članstvom u NATO-u jasno opredijelila na suprotnu stranu od od Rusije. I što se sada još želi? Prodati dušu za Judine rublje?

VL
JO
jozomali
19:52 07.03.2016.

Rusi dođite! Dobrodošli!

VL
Avatar pendreck
pendreck
23:37 07.03.2016.

hitno treba rjesiti da ne trebaju turisti iz Rusije vize. Jednostavno kopirati od talijana i stvar rjesena...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.