Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u srbiji

Azem Vlasi ne očekuje promjenu politike Beograda prema Kosovu

azem vlasi
Arhiva VL
14.05.2012.
u 20:05

Tadić će nastaviti pitanje Kosova naprosto valjati, kotrljati ga s nebuloznim formulama. Ako Nikolić pobijedi, on će tvrditi da je za problem Kosova kriva stara vlast i kako to nije među prioritetima, tvrdi Vlasi

Azem Vlasi, savjetnik premijera Kosova, drži kako rezultati posljednjih izbora u Srbiji daju do znanja kako neće biti zaokreta u politici Beograda prema Kosovu bez obzira na to hoće li u drugom krugu predsjedničkih izbora 20. svibnja pobijediti Boris Tadić ili Tomislav Nikolić, javlja agencija Beta.

– Tadić će nastaviti pitanje Kosova naprosto valjati, kotrljati ga s nebuloznim formulama. On prvo tvrdi kako nikada neće priznati Kosovo, a potom da hoće jedno kompromisno rješenje. Ako Nikolić pobijedi, on će tvrditi da je za problem Kosova kriva stara vlast i kako to nije među prioritetima. Četiri godine brzo će proći, a ja ne vjerujem da će se nešto značajno promijeniti u državnoj politici Srbije u vezi s Kosovom. No, do novih tenzija neće doći. Nikolić, primjerice, više nije onaj vulgarni radikal. On se zalaže za Srbiju u Europskoj uniji. Ako pobjedi, on neće smjeti zaoštravati prilike – rekao je Vlasi.

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:27 14.05.2012.

ziveo azem vlasi

SR
Srboje
23:55 14.05.2012.

ako kosovo nije nase,zasto trazite da vam ga damo.ako je vase zasto ga otimate,a ako mozete da ga otmete zasto se ustrucavate...

Avatar navijač
navijač
09:49 15.05.2012.

Di su Srbi tu su i balvani i problemi.Jel uopče postoji narod s kojim se oni slažu? Osim što se Rusima trpaju,a ovi to debelo koriste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije