Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA RAZORNA MOĆ

Avionska bomba u Rijeci sigurno uklonjena i prevezena

Izmještanje avionske bombe pronađene na gradilištu
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/14
13.02.2020.
u 13:50

Avionska bomba je u osiguranom konvoju prevezena na brdsko područje Kamenjaka sjeveroistočno od Rijeke. Građani su upozoreni i da se ne zadržavaju na trasi kojom se kretao opasni teret.

Avionska bomba iz Drugog svjetskog rata, pronađena na gradilištu na Kantridi u Rijeci, u četvrtak ujutro je sigurno uklonjena i prevezena na brdsko područje Kamenjaka, gdje će ju uništiti, izvijestila je primorsko-goranska policija.

 Avionska bomba velike razorne moći pronađena je prije nekoliko dana tijekom radova na gradilištu stambeno-poslovnog kompleksa u Izviđačkoj ulici, na mjestu negdašnje tvornice odjeće "Rio".

Zbog sigurnosti, policija je evakuirala sve građane iz stambenih zgrada oko gradilišta, iz Izviđačke, Creske, Labinske ulice i Ulice Ante Pilepića. Drugima u širem krugu oko nalazišta bombe je savjetovano da ne izlaze ujutro iz stanova te se udalje od staklenih površina.

Avionska bomba je u osiguranom konvoju prevezena na brdsko područje Kamenjaka sjeveroistočno od Rijeke. Građani su upozoreni i da se ne zadržavaju na trasi kojom se kretao opasni teret.

Osim policijskih službenika, u uklanjanje bombe bile su uključene i sve mjerodavne službe Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Civilne zaštite, vatrogasaca, Hitne pomoći i Crvenoga križa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije