Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 15. travnja

Avioni Ryanaira povezuju Kvarner s Londonom i Stockholmom

ryanair
Davor Javorović/Pixsell
12.04.2011.
u 15:51

Letovi Ryanaira iz Londona i Stockholma odvijat će se dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, a otvaraju se i mogućnosti jeftinijeg letenja domaćih putnika po povoljnim cijenama počevši već od 7 eura po putniku

Prvim letom svjetski poznatog zračnog prijevoznika Ryanaira od 15. travnja Zračna luka Rijeka i Kvarner povezat će se s Londonom i Stockholmom. Osim Ryanaira, Zračna luka Rijeka imat će redovne linije zračnih prijevoznika Croatia Airlines, Air Berlin i VIP Wings s destinacijama London, Köln, Stuttgart, Košice, Düsseldorf, Münster/Osnabrück.

U ovoj je godini dogovoreno i medijsko oglašavanje na mrežnim stranicama Ryanaira s naglaskom na tržištima Velike Britanije i Švedske, što jamči povećanje prometa Zračne luke Rijeka i rast dolazaka gostiju s tih područja. Letovi Ryanaira iz Londona i Stockholma odvijat će se dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, a otvaraju se i mogućnosti jeftinijeg letenja domaćih putnika po povoljnim cijenama počevši već od 7 eura po putniku.

Ključne riječi

Komentara 10

PE
pejic
08:36 13.04.2011.

Kkova Zracna Luka takovi Zrakoplovi !!

LB
light_blue
18:36 12.04.2011.

Imam samo rijeci pohvale za ryanair. Dobije se i vise nego sto se plati, sto se za germanwings (koji je prije bio jeftin,a sad spada u klasu croatie airlines) ne moze reci. Za isti komfor se plati 90% manje!

OB
-obrisani-
16:29 12.04.2011.

super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije