Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEW YORK-SEATTLE

Morali prizemljiti avion, a razlog je zaista nevjerojatan

Avion
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
07.12.2017.
u 11:08

No ni po slijetanju u Billingsu nije sve teklo glatko. Svi su "gateovi" bili zauzeti pa je zrakoplov morao pristati u dio zračne luke za teret

Pilot zrakoplova tvrtke Delta na liniji New York-Seattle morao je u subotu prizemljiti letjelicu u zračnoj luci Billings pošto je obaviješten da su toaleti izvan funkcije, a brojni su putnici prijavili da se moraju olakšati. 

Billings Gazette izvješćuje da je pilot morao preusmjeriti subotnji let nekoliko tisuća milja južnije kako bi udovoljio putnicima. 

No ni po slijetanju u Billingsu nije sve teklo glatko. Svi su "gateovi" bili zauzeti pa je zrakoplov morao pristati u dio zračne luke za teret. 

U priopćenju Delte stoji da je neletačka posada zrakoplovne tvrtke dovezla pokretne stepenice kojima su potrebiti putnici pohrlili do toaleta u zračnoj luci. 

Let od New Yorka do Seattle traje oko šest sati. 

>> Fotografije koje su izludile mnof: Vidite li što se na njima nalazi

Avion
1/18
Ključne riječi

Komentara 4

CR
crnjas
21:41 07.12.2017.

Kaze "kojima su potrebiti putnici pohrlili do toaleta u zračnoj luci." E se.erm vam se na taj rijecnik," potrebiti", haha jadne li drzave jadnog li rijecnika, izmisljamo toplu vodu

FL
flyer30
22:08 07.12.2017.

zašto koristite zrakoplov croatia airlines-a za ovaj članak i uzletno sletnu stazu od zračne luke Split???

MU
mulag
22:26 07.12.2017.

u aviaciji se koristi engleski jezik, tupane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije