Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'drama' u zraku

Avion promijenio rutu zbog svađe dviju putnica?

avion
Foto: Thinkstock
02.09.2014.
u 18:49

Jedan od putnika izjavio je da se putnica koja je sjedila do njega posvađala s drugom putnicom koja je sjedila iza nje

Avion kompanije Delta na letu iz New Yorka u Floridu u ponedjeljak je promijenio svoju uobičajenu rutu te sletio u Jacksonville, navodno zbog svađe dviju putnica, javlja Daily Mail.

Prema izvješću kompanije, let je preusmjeren zbog sigurnosnih razloga vezanih uz jednog putnika, no televizija WPTV iz Floride javlja kako je avion preusmjeren zbog svađe oko sjedala.

Aaron Klipin, jedan od putnika, izjavio je da se putnica koja je sjedila do njega posvađala s drugom putnicom koja je sjedila iza nje. Putnica je navodno nagnula svoje sjedalo da bi mogla plesti, dok je putnica iza nje pokušala spavati stavivši glavu na stolić pričvršćen na sjedalu.

Nakon što je putnica ispred nje nagnula sjedalo, naglo se probudila te počela vrištati i psovati privlačeći pozornost drugih putnika. Nakon što je svađu pokušala smiriti stjuardesa, strasti su se dodatno rasplamsale i putnica koja se naglo probudila zahtijevala je da se avion preusmjeri.

– Izgubila sam dva psa u posljednjih mjesec dana. Želim da se makne iz aviona ili ja odlazim. Zaustavite avion – vikala je žena ako je vjerovati ostalim putnicima.

Stjuardesa je otišla razgovarati s pilotom koji je odlučio preusmjeriti avion i spustiti ga u Jacksonville. Nakon što je problematična putnica napustila avion, on je nastavio svoj let do West Miami Beacha.

>> Turski vozači kamiona se posvađali, pa jedan ubo drugoga

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar JustinCase69
JustinCase69
20:05 02.09.2014.

Znaš kad bi ti preusmjerio let zbog jedne isfrustrirane babe sa sto drugih putnika na letu..pa nije ti to privatni zrakoplov..

DI
dioklecijan
20:05 02.09.2014.

West Miami Beach?? Valjda, West Palm Beach?

PA
Paket
19:25 02.09.2014.

@deja@ ovo je novi slučaj, u krivu si. Istina je da se slična stvar dogodila prije nekoliko tjedana ali ovo je od jučer navečer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije