Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Babić odbio
Povratak na članak

Avberšek i Prašnjak parafirale Kolektivni ugovor

– Tražit ćemo svoje mjesto pod suncem, tuđim – kazao je Babić.

Komentari 4

DO
doktorica
14:17 14.11.2013.

Premda je Vlada danas uvela radnu obvezu za bolničke liječnike ....ništa drugo i neznaju...

VL
LA
larala
15:09 14.11.2013.

radna obaveza, što si sve ova vlada daje za pravo, pa što sebi ne uvedu radnu obavezu jer oni su jedini koji ništa ne rade

VL
NV
novo vriijeme
17:00 14.11.2013.

Ostojić u fotelji ministra sve više liči na Vlahušića, jedina je razlika što je prvi postao gradonačelnik a Ostojić nije ni za to. Nije za ništa. Nasilan, tašt, ne učinkovit, ne znalca, sklon prevari i spletkarenju. Problem su njegove ljudske osobine.

VL
DV
dobra večer hr
14:33 14.11.2013.

Kokodakavci ne znaju pokrenuti državu, gospodarstvo i vrijedne resurse ove države pa onda financijske probleme države pokušavaju riješiti obespravljivanjem radnika svih kategorija. Ako pogledamo profil ljudi koji upravljaju ovom državom, njenim ministarstvima, javnim poduzećima, kulturom, obrazovanjem, vanjskom politikom i medijima, možemo samo žalosno konstatirati da je na prošle parlamentarne izbore izašlo premalo građana pa da zato nedobronamjerna manjina upravlja većinom i njenom državom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.