Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADA I INFLACIJA
Povratak na članak

"Avatar" je ipak tek 26. svih vremena

Rekordna zarada novog ostvarenja Jamesa Camerona ipak je samo proizvod inflacije; lako je prestići "Titanic" kad su prije deset godina kinokarte stajale upola manje. U ukupnim prihodima ipak je nedostižan "Zameo ih vjetar".

Komentari 3

ZE
Zebra
23:33 28.01.2010.

Tekst se ocito odnosi samo na zaradu u USA. Izvan USA, samo su Titanic i Avatar premasili brojku od milijardu dolara. Takodjer, vremena su se jako promijenila od 1939. kada se moglo pogledati film samo u kinu i nigdje drugdje. Danas je tu Kino, Tv, Dvd, Blu-Ray i najbitnije broadband internet. S tim na umu mislim da je Avatar zasluzeno rekorder jer i u ovom trenutku nakon 6 tjedana ljudi i dalje stoje u redovima za kino karte.

VL
BT
bili-tartuf
16:55 28.01.2010.

taj bedasti film , su Kinezi zabranili , prikazivati...., mozda su u pravu ??...

VL
TN
tamo-neka
17:53 28.01.2010.

zapravo vrlo tužan film...pokazuje kako je globalne konkvistadore moguće pobijediti samo ako su s druge strane izmišljeni-3d-likovi...u stvarnom životu ishod borbe se najbolje može vidjeti u skoro identičnoj priči \"plesa s vukovima\" gdje se na drugoj strani bore isto domoroci, ali od krvi i mesa i koji su popušili borbu i još ju pu še...što je to trulo u nama da svaki dan žmirimo na globalnu kolonijalizaciju koja nas okružuje, a vrlo jasno prepoznajemo ne-prijatelje na običnom filmu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.