Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE NAGRADU I PRIZNANJE

Britanski fotograf za Večernji: Slika na novčiću je identična, tko ju je ukrao ne bi trebao dobiti 70.000 kn nagrade

06.02.2022.
u 13:27

- Ne mislim da bi osoba koja je ukrala moju fotografiju trebala biti nagrađena s gotovo 10.000 eura za nešto kopirano - naveo je

Komentara 61

DR
drogerasM
13:57 06.02.2022.

Ponistite natjecaj i dajte HNB uhljebima da nesto originalno nacrtaju bez naknade, ionako nemaju pametnijeg posla u toj instituciji.

NE
Neven
14:50 06.02.2022.

Ne kužim? Ja sam u Rimu fotkao Coloseum. Izgleda isto k'o i na kovanici. Imam li onda prava na naknadu? Kuna iz profila stoji na grani u svom prirodnom položaju. Pa nije ju taj Englez, ili tko već, naučio stajati na grani. Majko mila kako smo podanički glupi. Upitno je jedino što je netko za to dobio desetke tisuća eura.

DU
Deleted user
16:31 06.02.2022.

Ova tema je i tragicna i smijesna. Tragicna je sto je rodjo vjerojatno koristio tudju sliku a nije platio koristenje. Ili je sam bio na fotosafariju i osobno uslikao kunu zlaticu? Smijesno je jer je prikazana kuna zlatica. Ona nije ni kockasta ni obla nego bas takva s dugim repom. Teslu je netko kopirao s neke slike, nije to autorski portret.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?