Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Uhićen vozač automobila koji je pokosio djevojku u pješačkoj zoni

Marko Mrkonjić/PIXSELL
28.10.2017.
u 15:50

Uhićeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao 1,37 promila alkohola u krvi

Beogradska policija uhitila je vozača osumnjičenog da je rano jutros automobilom u punoj brzini uletio u pješačku zonu u središtu grada i teško ozlijedio jednu djevojku.

Tridesetogodišnjak, koji je automobilom Ford fokus uletio u pješačku zonu, i sam je ozlijeđen u ovom incidentu nakon što je vozilom udario u metalni stub, a poslije ukazane liječničke pomoći uhićen je i po nalogu tužiteljstva određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Incident se dogodio jutros oko sedam sati, a tijekom dana mediji su objavili nekoliko verzija ovog događaja, a potom i video-snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako u punoj brzini automobil ruši djevojku i nastavlja 'kositi' stolove lokala u Zmaj Jovinoj Ulici.   

Srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović rekao je u subotu popodne da nema naznaka da se radi o terorističkom djelu, te da je policija "imala neke informacije... da je to možda čin osvete".

Nekoliko očevidaca izjavilo je da su vozača koji je Fordom uletio u pješačku zonu uz Knez Mihajlovu ulicu prethodno maltretirala petorica mladića, te da je on, vjerojatno u namjeri da im se osveti, sjeo za volan i pojurio ih ulicom.
 

Svjedoci su reporteru RTS-a rekli da je vozilom "jurio ljude na ulici ne bi li ih pregazio", dok agencija Tanjug prenosi kako su petorica mladića prethodno tukla i maltretirala vozača i da je on "jurio za njima kad je uletio u pješačku zonu".

Uhićeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao 1,37 promila alkohola u krvi, a očekuje se da će istraga otkriti više detalja i okolnosti koje su bile povod ovom incidentu.

Komentara 11

KA
Kameni
10:07 28.10.2017.

Udario terorista u metalni stup posto je izgubio kontrolu. U bolnici je ustanovljeno da je pogodjen metkom u glavu. Znaci nije vozio ni 2 minute dok nije popio u glavu. To se zove efikasnost. U Francuskoj gdje je sjediste INTERPOLA policija ode na godisnji odmor kad Marokanci zapucaju ili brzo preokrenu jakne posto im sa unutrasnje strane na ledjima stoji natpis da prodaju kokice. EU.

IB
ibiza
14:06 28.10.2017.

pa treba ime i prezime obijavit i da se vidi tko je

CR
Crnatko
02:36 29.10.2017.

Nemojte molim vas više javljati da je nastradao netko od dragih mi komšija preko Drine, jer ne ću moći spavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije