Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginuo vozač (53)

Automobilom prešao u suprotni trak i sudario se s kamionom

prometna nesreća, Osijek (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
15.01.2013.
u 08:35

Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 23 sata. Vozač iz Osijeka na mjestu je preminuo.

Jedna je osoba poginula u sudaru automobila i kamiona na južnoj osječkoj obilaznici. Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 23 sata.

– Vozač automobila, 53-godišnjak iz Osijeka, prešao je na suprotni trak, kojim je nailazio kamion. Sudarili su se, a Osječanin je na mjestu poginuo – izvijestila je Ivana Delaš, glasnogovornica PU osječko-baranjske. Kamionom je upravljao 27-godišnjak iz Tenje.

Druga je to osoba koja je izgubila život na cestama PU osječko-baranjske u ovoj godini. Posljednja se tragedija, inače, dogodila na vrlo prometnoj cesti na kojoj policija nerijetko ima pune ruke posla. Ograničenje brzine je 90 kilometara na sat, no krajem proteklog tjedna policija je uhvatila trojicu vozača koji su jurili između čak 160 i 170 na sat. Policija, stoga, apelira na vozače da smanje brzinu i povećaju oprez.

>> Autobus pun srednjoškolaca izletio s ceste i gotovo se prevrnuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije