Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA UTRKA
Povratak na članak

Automobilima i motorima u tjedan dana preko Korduna i Banovine

Off road je u vrhu ekstremnih sportova. Natječu se automobili sa pogonom na sva četiri kotača i motor kotači (ATV), opremljeni posebnim gumama i vitlom za savladavanje nepristupačnih dijelova

Komentari 2

OB
-obrisani-
09:17 03.05.2010.

To treba odmah zabraniti i to je laž da če ostati zelena livada iza njih ostače sama pustinja i nered od staroga ulja . zašto onda nejdu i AUSTRIJU ILI iTALIJU JEST BRUS ONI NE TREBAJU KOJEKAKOVE BUDALE DA SEA SE IŽIVLJAVAJU PO NJIHOVOJ PRIRODI . Svi drugi su budale jer nisu prepoznali vrijednost utrke samo to su prepoznali celnici Gline i Topuskog pametnjakoviči. Sada treba da još luduju po ljepome GLINSKOME parku.,sramota za BANIJU a za KORDUN nemogu ništa reči tamo su još bedastiji. kada bi otac( JOLE) od Milana Bakšića to vidio okrenio bi se u grobi i rekao bi , Sine što mi napravi od moje Ljijepe GLINE.; a stari Profisor DAVIDOVIĆ otas od ŠIŠE bi to odmah zabranijo nebi ni dao da se o tome uopče razgovar. da ja imam tu moč napravio bi barikade na na našu BANIJU.

VL
Avatar Glina74
Glina74
12:47 03.05.2010.

Gdije su sada ZELENI oni su samo tamo gdije mogu nešto ušičariti i za nekoga lobirati .Nebi me začudilo da i oni divljaju po BANIJSKOJ prirodi i da onda govore da je i to dobro za BANIJU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.