Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠLI NA POSAO U SLOVENIJU

Strašna nesreća na A3: BMW izletio i prevrtao se, mladići ispali iz vozila i poginuli

zapalio se auto na A3
Foto: Snimio čitatelj
1/5
04.04.2019.
u 11:49

U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe u dobi od 29 i 30 godina, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Teška prometna nesreća dogodila se u srijedu navečer na autocesti A3 kod čvora Križ. U nesreći su poginule dvije muške osobe starosti 29 i 30 godina, bosanskohercegovački državljani.

Zagrebačka policija izvijestila je da se nesreća dogodila oko 23.27 sati,  na 77 km + 700 m autoceste A3 u smjeru Zagreba, prije odmorišta Križ.

"Osobni automobil marke BMW 320 slovenskih nacionalnih znaka, u kojem su se nalazili bosanskohercegovački državljani (29 i 30) iz zasad neutvrđenog razloga u zanošenju je skrenuo udesno preko desnog prometnog traka i naletio na metalnu zaštitnu ogradu i meki teren sa sjeverne strane kolnika. Pritom je automobil, u rotaciji preko krova, pao na meki teren, gdje se nekontrolirano nastavio kretati, prešao preko odvodnog kanala i naletio na žičanu zaštitnu ogradu, pri čemu su obje osobe ispale iz vozila. Nakon toga vozilo se zapalilo i potpuno izgorjelo. U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe u dobi od 29 i 30 godina, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Promet autocestom odvijao se otežano, bez zastoja uz regulaciju prometa", priopćili su iz PUZ-a. 

Foto: Snimio čitatelj

Podsjetimo, kako nam je javio čitatelj,  prometna nesreća dogodila se oko 23.15 sati na autocesti Lipovac – Zagreb između čvora Popovača i čvora Križ nekoliko stotina metara prije odmorišta Križ. Dvije osobe poginule su i auto je izgorio.

VIDEO Evo kako će se u Hrvatskoj plaćati cestarina

Komentara 19

IL
ivan.lorkovic.zg
12:45 04.04.2019.

država bi starce mučila sa pregledima a starci su najoprezniji vozači jer su svijesni svojih slobosti (vid i dr.) Mladiće do 30 treba na psihološki test. 90% nesreća ima uzrok u obuteljskom "neodgoju". Ne poštuju pješake, ne poštuju druge vozaće,, ne poštuju saobračajne znakove i uvjete na cesti , piju, drogiraju se i misle da će im od brzine "pimpek!" narasti. Mi stariji u vožnji pazimo na cestu a tek kad stanemo na prikladnom mjestu i počnemo raditi oko partnerice "ona stvar" naraste.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:06 04.04.2019.

Pametan zna cemu sluzi pojas.

SA
sargu123
12:13 04.04.2019.

Opet BMW?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije