Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u rovinju

Maloljetnik umro na mjestu nesreće: Izgubio nadzor nad skuterom i udario u stup

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
03.04.2019.
u 21:41

U padu sa skutera mladić je zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je umro na mjestu nesreće. Očevid nesreće je još u tijeku

Sedamnaestogodišnji Rovinjanin poginuo je u četvrtak oko 18 sati u Rovinju u slijetanju skutera s ceste za Valaltu, izvijestila je istarska policija

Nesreća se dogodila kada je mladić upravljajući motociklom "Aprilia 125" izgubio nadzor nad upravljačem, sletio izvan kolnika i udario u rasvjetni stup uz cestu, doznaje se od glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić Jukopila.

U padu sa skutera mladić je zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je umro na mjestu nesreće. Očevid nesreće je još u tijeku.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
Oblivion
12:48 04.04.2019.

Aprilla 125 nije skuter!!!! To čudo ide ko propuh. Uz to što su izgubili dijete, roditeljima opalit kaznu jer su mu dozvolili da vozi bez vozačke, a AKO su mu i kupili motor u zatvor strpati. Kazne za vožnju prije položenoga ispita bi trebale biti takve da bi ju otplačivao 10g ko novog BMW-a. Ako sam ja sa skoro 40 mogao polagati za A kat ne kužim zašto ti mladi bilmesi ne mogu/žele.

LA
laptopxp1
13:45 04.04.2019.

Aprilia radi i skutere od 125 kubika....tak da je moguće i da je skuter....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije