Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna brzina

Autom sletjela s ceste pa podlegla ozljedama u bolnici

'HITNA POMOC 15.02.07.'
Filip Brala/PIXSELL
19.10.2012.
u 14:43

Teško ozlijeđena 67-godišnja Vinkovčanka i 6-godišnje dijete iz Starih Mikanovaca također su prevezeni u bolnicu

Vozačica (70) koja je zbog neprilagođene brzine skrivila prometnu nesreću, odnosno jutros oko 9 sati sletjela vozilom s ceste, oko podneva je podlegla ozljedama u Županijskoj općoj bolnici Vinkovci. 

Nesreća se dogodila na državnoj cesti D-518 Vinkovci – Osijek na dionici između Jarmine i Gaboša pri čemu je još jedna žena teško ozlijeđena, a šestogodišnje dijete izvuklo se s lakšim ozljedama.

Upravljajući osobnim automobilom Hyundai Atos vinkovačkih oznaka iz smjera Jarmine prema Gabošu 70-godišnja Vinkovčanka nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti te je u zavoju izgubila nadzor nad upravljačem i sletjela u odvodni kanal uz cestu.

Teško ozlijeđena 67-godišnja Vinkovčanka i 6-godišnje dijete iz Starih Mikanovaca također su prevezeni u bolnicu.

Komentara 2

AK
akil
14:52 19.10.2012.

Tako stara i vozi rely??Eto pouke za one koji su još živi i voze našim cestama kao da imaju više života.

KR
kreont
21:46 19.10.2012.

Pretpostaviti je da je dijete bilo u dječjoj stolici. Koliko je kanal dubog širok, sa kolikom brzinom je išla. Ovaj članak je krnj kao i krnja rečenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije