Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u rijeci

Autom probio ogradu, sletio u Rječinu i pao na barku!

Renault Clio,sletio u Rječinu
Foto: Nel Paveltić/PIXSELL
1/7
27.10.2014.
u 21:53

Na križanju Šetališta Kačića Miočića i ceste D404 30-godišnjak je, iz zasad nepoznatih razloga, produžio ravno i sletio u Rječinu

Večeras oko 18,50 sati Riječani su svjedočili neobičnoj nesreći. Naime, 30-godišnji K. U., vozač "Renault Clija" riječkih registarskih oznaka kretao se iz smjera Pećina prema centru grada.

Na križanju Šetališta Kačića Miočića i ceste D404 30-godišnjak je, iz zasad nepoznatih razloga, produžio ravno i sletio u Rječinu. Nakon što je probio zaštitnu ogradu, Renault Clio je pao na barku. Vozač je, srećom, prošao bez ozljeda.

>>Sa 1,61 promilom zabio se u traktor pa napao traktorista i 91-godišnjakinju

>>Mladić (19) ukrao automobil pa ga pijan slupao

Foto: Nel Paveltić/PIXSELL

Komentara 2

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
01:08 28.10.2014.

Šta kaže kakva je voda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije