Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji nesreće kod Slatine

Zabio se u autobus pun djece pa izašao iz automobila i pobjegao u kukuruz

Foto: Kolaž/Damir Spehar/PIXSELL
1/9
18.06.2021.
u 11:51

Nakon udarca autobus je zahvatio bankinu, nastavio se kretati i završio u obližnjem jarku

Automobil kojim je upravljao mlađi muškarac s područja Đakova udario je jutros oko 9 sati u autobus pun školske djece.

Nesreća se dogodila u Jugovu polju, na cesti iz Slatine prema Suhopolju. Kako doznajemo, vozač autobusa uočio je zastrašujući prizor – automobil koji prelazi u njegov trak i vozi ravno na njega bez kočenja.

– Vozač autobusa držao se skroz uz rub izbjegavajući bandere kako bi izbjegao sudar s automobilom, no nije uspio. Nakon udarca, autobus je zahvatio bankinu, nastavio se kretati i završio u obližnjem jarku – govore nam upućeni.

18.06.2021., Jugovo Polje - U prometnoj nesreci autobus koji je prevozio djecu, nakon sto ga je udario automobil sletio je s ceste u kukuruziste, a u konacnici, kako nije bio u voznom stanju dosla je Cazmatransova slep sluzba. Photo:Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL, ilustracija


Uslijedio je prizor kao iz filmova – vozač automobila, u dobi od oko 30 godina, izašao je iz vozila sa suvozačeve strane i počeo trčati u polje navodno kako bi se sakrio u kukuruze.

No, nije imao sreće. Baš u tom trenutku interventni policajci PU virovitičko-podravske vraćali su se sa svog zadatka i time postali svjedoci nevjerojatne prometne nesreće. Policajci su odreagirali u trenu, istrčali iz vozila i krenuli u lov na odbjeglog vozača. Uhvatili su ga, a potom priskočili u pomoć šokiranim mališanima koji vjerojatno nisu ni u najluđim snovima slutili kako će im završiti posljednji dan škole.

Kako doznajemo, učenici nisu fizički ozlijeđeni, no nekolicina ih je bila u stanju šoka.

Vozač nije imao alkohola u krvi. Što se dogodilo, utvrdit će očevid

Priopćenjem se o nemilom događaju oglasila i PU virovitičko-podravska.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 30 – godišnji vozač osobnog automobila đakovačkih registarskih oznaka, upravljao automobilom od pravca Suhopolja u pravcu Cabune, gdje je dolaskom u naselje Jugovo Polje u Ulici Vl. Nazora iz neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotni kolnički trak, gdje je prednjim dijelom svojeg vozila, udario u prednji dio školskog autobusa bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62 – godišnji vozač. Uslijed udara, autobus je sletio na poljoprivrednu površinu, dok je osobni automobil ostao na cesti. U autobusu se nalazilo 14 djece od kojih je dvoje djece zatražilo liječničku pomoć nakon čega su vozilom hitne pomoći prevezeni u OB virovitica - izvijestila je policija.

Vozač automobila je nakon prometne nesreće pokušao napustiti mjesto događaja, međutim brzom intervencijom djelatnika Interventne jedinice policije, 30 – godišnjak je uhićen. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti događaja, navodi policija.

VIDEO Đakovo: Muškarca i ženu pronašli su mrtve na parkingu groblja u Viškovcima

 

Komentara 6

WA
warbreaker
12:03 18.06.2021.

Pobjegao u kukuruze 🤣 A jel čučnuo?

5S
505.scrtom
12:12 18.06.2021.

i prije se tako slično radilo kad je murja naišla a dečki štura neregistriranim motorima ravno u kukuriz ili šumu haha

KR
Krud
12:34 18.06.2021.

Mobitel?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije