Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

U slijetanju hrvatskog autobusa kod Livna ozlijeđene četiri osobe

Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.01.2018.
u 10:54

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 54-godišnji Z. S iz Vinkovaca, no nije životno ugrožen, a hospitaliziran je u Županijskoj bolnici Livno

Jedna osoba zadobila je teže, a tri lakše ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata na samom ulazu u Livno kada je autobus hrvatskih registracijskih oznaka, iz zasad neutvrđenih razloga, sletio s ceste, piše Vecernji.ba.

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 54-godišnji Z. S iz Vinkovaca, no nije životno ugrožen, a hospitaliziran je u Županijskoj bolnici Livno, javlja Fena. 

Tri su lakše ozlijeđene osobe iz Širokog Brijega, Vinkovaca i Travnika. Autobusom marke Volvo, registracijskih oznaka ZG 9258Ff, upravljao je 37-godišnji V. A. iz Livna. Na autobusu, koji je u vlasništvu tvrtke Globtour Croatia, pričinjena je veća materijalna šteta, a uzroci nezgode bit će poznati nakon istrage. Očevid su obavili djelatnici PU Livno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije