Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen muškarac

Autom se zabio u pješake u Londonu, 11 ljudi je ozlijeđeno

Nalet auta na pješake u Londonu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
Autori: Hina, Vecernji.hr
07.10.2017.
u 19:35

Londonska policija objavila je da ne istražuje nalet kao terorističko djelo

U naletu vozila na pločnik u Londonu u blizini Muzeja prirodoslovne povijesti ozlijeđeno je 11 osoba, a jedan je muškarac uhićen.

Iz policije su potvrdili se ne radi o terorističkom djelu. Devet osoba se nalazi u bolnici. Uglavnom su zadobili ozljede glave i nogu. Nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti.

"Uhićeni muškarac nalazi se u pritvoru u policijskoj stanici ", kazali su iz policije.

Premijerka Theresa May je na svom Twitteru objavila da su njene misli s ozlijeđenim, dok je londonski gradonačelnik .
Sadiq Khan poželio brz oporavak ozlijeđenima.

Policija je incident u londonskoj četvrti South Kensington opisala kao sudar i istražuje se motiv i okolnosti događaja, prenosi britanska agencija Reuters.

Nalet auta na pješake u Londonu
1/14

 Policija je evakuirala okolne muzeje i zatvorila ceste i pozvala građane da se ne okupljau na tim mjestima.

Reporterka BBC-ja Chloe Hayward uperavo je napuštala Prirodoslovni muzej kada se dogodio incident.

"Vidjela sam automobil preko puta koji je bio dijagonalno, izgledalo je kao da se penje na rub. Bila je gomila ljudi, a onda sam vidjela jednu ili dvije osobe na pločniku", kazala je ona.

Dodala je kako je na mjestu događaja bilo puno naoružanih policajaca, helikopter, hitna pomoć. Zasad se ne zna točan broj ozlijeđenih, dodala je, javlja BBC

Komentara 12

HE
hr.eu
18:26 07.10.2017.

A Plenković je na posljednoj sjednici vlade obavijestio da se 150 takvih tamnoputim sirjskih islamista uveze iz Turske i naseli u Hrvatsku "kao koperativnog partnera" EU (uz 600 već obećanih prethodno plus oni koje vraćaju Slovenci plus oni koji svakodnevno ulaze iz Srbije preko granice koja nije zaštićena žicom kao što su svoju domovinu zaštitili Marađi i Slovenci). Tako da uskoro očekujte ovakve vijesti iz Zagreba ili negdje s Jadrana, sve u "u ime alaha".

Avatar anticenzura
anticenzura
16:53 07.10.2017.

To je preopasna politika opasna po zivot. Nocas su se u mom kantonu poklali, tamo centru za azilante, nozevima skakli jedni na druge, policija morala pucati. Te ljude treba vratiti sve odakle su i dosli. Oni su naucili na sasvim drugi nacin zivljena. Tamo kod njih je taj Serijat na vlasti, oni kamenuju zene, bicuju ljude, dodju na pijacu, okupe se i publika to gleda kao u kazalistu. To je njima nista, nasi gradjani bi zavrsili u ludnicu da to vide. Neka se oni vracaju svojim kucama, dok nisu porokali narode po Europi.

DO
dopizdilomi
16:47 07.10.2017.

Pa nisu valjda sada počeli raditi magistri prometa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije