Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojnici na ulicama

Velika Britanija proglasila kritično stanje zbog opasnosti od napada

London
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.09.2017.
u 22:25

Islamska država preuzela je odgovornost za eksploziju u vlaku londonske podzemne željeznice.

Islamska država preuzela je odgovornost za eksploziju u vlaku londonske podzemne željeznice koja je ozlijedila 29 ljudi, rekla je novinska agencija Amaq te militantne skupine.

"Eksploziju u metrou u Londonu izazvali su pripadnici Islamske države", rekao je Amaq navodeći riječi sigurnosnog izvora.

Razina opasnosti od terorizma podignuta na kritičnu

Eksplozija u vlaku na postaji podzemne željeznice Parsons Green u Londonu rezultat je "detonacije improvizirane eksplozivne naprave" i detektivi sada tragaju za osumnjičenim, rekla je policija.

Premijerka Theresa May objavila je da je britanska razina opasnosti od terorizma podignuta na kritičnu s ozbiljne, nakon napada na vlak podzemne željeznice u Londonu. Podizanje razine opasnosti na najvišu znači da se očekuje napad.

May je rekla u televizijskoj izjavi kako će se narednih dana na ulicama viđati naoružana policija i vojnici. "U ovom razdoblju vojno osoblje će zamijeniti policajce u stražarenju na određenim zaštićenim mjestima kojoj javnost nema pristupa", rekla je.

Komentara 14

KR
krenica
22:50 15.09.2017.

Valjda opet marokanci. London je pun tih uljeza i skora svaki je suporter ISILovaca.

DU
Deleted user
22:34 15.09.2017.

Ne znam što ovim uljezima ne radite blokade, atentate, racije po cijelim kvartovima, upadanje u kuće bez naloga, ekspresna suđenja, šikanirate ih po vjeri kao što ste radili Katolicima u Irskoj i to sve pod krinkom borbe protiv IRA-e....to se ovim uljezima koji vas " kulturno obogaćuju" kao što vidimo ne usudite napraviti....Poetska pravda za vas etnomazohiste.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:44 15.09.2017.

Islamska država preuzela je odgovornost....ja sem v šoku....ja to nemrem vjerovat...pa kak baš oni ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije