Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO MU JE BILO?

Auto krivudao po cesti kod Zaprešića: 'Skoro se zabio u zid, nazvao sam policiju i prijavio sve'

Foto: Screenshot
1/7
13.07.2020.
u 10:53

U Prigorju Brdovečkom smo se odvojili, a on je nastavio u smjeru Harmice. Nakon što sam stao sam nazvao 192, prijavio vozilo, dao sve podatke marku, boju, tablice, i opisao situaciju, rečeno mi je bilo tada da odmah šalju vozilo u ophodnju, kaže naš čitatelj.

Večernjem listu javio se čitatelj koji je poslao snimku vozača koji očito voli nešto opasnije voziti. No, čini to u naseljenim mjestima a, kako snimka pokazuje, opasnom je vožnjom izazvao neke opasne situacije, u jednom trenutku jedva izbjegavši frontalni sudar, a čitatelj tvrdi kako je bilo i više sličnih situacija koje nije uspio snimiti.

– Sve se dogodilo u petak, oko 16:30 - 17h, počelo je na obilaznici kod Zaprešića, uočio sam automobil koji je vozio malo desnom malo lijevom trakom, s tim da je ta obilaznica i dalje u izgradnji, pa je na njezinom kraju betonski zid, traka se gubi. Skoro se zabio u taj zid, a tu se vozi do 80kmh... Onda je kod spuštanja s obilaznice išao na semafor, crveno je bilo, u zadnji tren se iz trake za ravno naglo prebacio u traku za lijevo, to je smjer Harmica - Granica i zakočio tako da su mu stražnji kotači ostali na zebri, jer je u zadnji tren vidio da je crveno svijetlo, inače bi bio sudar u raskršću sigurno, govori naš čitatelj još pod dojmom opasne vožnje kojoj je svjedočio u petak.

- Vozač je nakon toga skrenuo lijevo kada se upalilo zeleno, i moja snimka tada počinje. Baš se vidi na snimci kako tetura od desnog rubnika, pa do sredine suprotne trake, kako koči u zadnji tren, skroz zakasnjela reakcija, to je onaj dio snimke kada dolazi do znaka za obilazak, vidi se nakon toga kako se popeo na rubnik, odnosno pločnik i odmah iza toga potpuni prelazak u suprotni trak. Taj dio je nekih 3 km, koliko smo bili iza njega, u Prigorju Brdovečkom smo se odvojili, a on je nastavio u smjeru Harmice. Nakon što sam stao sam nazvao 192, prijavio vozilo, dao sve podatke marku, boju, tablice, i opisao situaciju, rečeno mi je bilo tada da odmah šalju vozilo u ophodnju, kaže naš čitatelj.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nečešrazbojniče
11:10 13.07.2020.

Samo izbjegava rupe na cesti i šahtove a ti bi prijatelju mogao dobiti kaznu jer si snimao tj. koristio mobitel u vožnji. Znaš kako to kod nas ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije