Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVRNUO SE NA BOK

Auto izletio s ceste u Svetom Ivanu Zelini, vozač ralice pronašao ga prekrivenog ledom

Foto: DVD Sveti Ivan Zelina
1/3
13.02.2021.
u 09:11

Vatrogasci su dojavu dobili u 4:20, ali zasad nije poznato kada se točno nesreća dogodila

U Svetom Ivanu Zelini tijekom noći automobil je izletio s ceste te se prevrnuo na bok. Vatrogasci su dojavu dobili u 4:20, ali zasad nije poznato kada se točno nesreća dogodila.

Do izlijetanja je došlo u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Luk oil benzinske.

- Na intervenciju smo izašli s Navalnim vozilom Zelina 110 i 5 operativaca, kombi vozilom i 2 operativca i Mazda 116 s 3 operativca. Dolaskom do mjesta intervencije uočili smo vozilo koje je izletjelo sa ceste i završilo na boku u oranici. Pristupili smo osiguranju vozila, rezanju krova, bočnim preklapanju istog i spašavanje unesrećene osobe. Unesrećenu osobu predali smo Hitnoj medicinskoj službi - , izvijestili su iz DVD Sveti Ivan Zelina.

1/3

Kako doznaju 24sata, muškarca je pronašao djelatnik zimske službe koji je prolazio cestom i primijetio auto u polju. Otišao je provjeriti ima li koga unutra i pronašao je zarobljenog vozača. Auto je već bio prekriven ledom.

🔥🚒06/21 INTERVENCIJA 👩‍🚒🚨🔥 04:20 zaprimili smo poziv ŽVOC-a o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Luk...

Objavljuje DVD Sv Ivan ZelinaPetak, 12. veljače 2021.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije