Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VEĆ SVIMA UPADA U OČI'
Povratak na članak

Austrijski list analizirao Milanovića: Ruska zvijezda i prijatelj Kremlja koji je prešao sve granice

Pod podnaslovom „Stil kolonijalnog vladara“, navodi se kako je Milanović, vezano uz njegove vanjskopolitičke izjave, „već nanio veliku štetu, prije svega susjednoj Bosni i Hercegovini, napadima na njen suverenitet. Jer u stilu kolonijalnog vladara predlaže da on s predsjednicima Srbije i Turske odluči o sudbini Bošnjaka“.

Komentari 101

RE
RedTree
15:53 20.05.2022.

Da dolazi iz Hdz-a, već bi sva ljevica bila nogama i tražila hitnu smjenu, ovako šute. Radi nam nemjerljivu štetu, koju ćemo i financijski osjetiti vrlo brzo, jer skoro svi nam turisti dolaze iz zemalja koje on proziva bez razloga. Kako ide proces opoziva, pošto ne planira dati ostavku. Pa nek onda kao obični građanin priča okolo i proziva sve.

VL
DU
Dubrovnik4711
12:47 21.05.2022.

Hahaha...nakon sramota, sada predsjednik ruski frend, a, glumi rvatinu, ocito pijan, od kozna cega, pa lupeta i svadja se sa svima. A sramoti RH na svakom koraku. Pa, dokle vise...kada cete ga maknuti vise.....! Bruka i sramota. Neznaju jezike, niko ih nezove u posjetu, pa nas maltretiraju.

VL
DU
Deleted user
14:16 20.05.2022.

Milanović je sada počeo privlačiti pozornost i svjetskih medija, kao što je Austrija imala slučaj s K. Waldheimom, kad je cijela država postala talac nepoželjnog predsj. lika - koji nije htio dati ostavku. Ne, ne povlačim usporednicu između njih - nego naglašavam da je to sada već na prijelazu u taj "status", dakle netko izaziva međunarodne skandale svojim razjarenim izjavama, a ostatak države je tu nemoćan jer lika štiti Ustav. Ne treba to nama - osobito sada, ne usudim se ni pomisliti što bi bilo da lik postane vrhovni zapovjednik u slučaju izbijanja rata. Tko nije u stanju obuzdati svoj temperament, destruktivan očigledno, nek potpiše ostavku. Jest, učeno se to naziva clash personality (osobnost sklona konfliktima) - ali šankerski izričaj je mnogo upečatljiviji odnosno možeš šutjeti i bar se praviti pametan, ali kad progovoriš - onda otklanjaš sve nedoumice odnosno u originalnoj verziji Malnara: bolje se smatrati glupim pa bar znaš na čemu si nego se smatrati pametnim, a onda nailaziti na nepriznavanje drugih. Hrvatskoj definitivno šteti jedna ovakva pojava - zovu naše veleposlanike na razgovor zbog njegovih nesmotrenih izjava, koje su često u srazu s činjenicama (nije znao npr. da je Crna Gora postala članicom NATO, a glumio bi nekog vratara Sjevernoatlantskog saveza). I totalno je upropastio esdipi - jer evo što se naposljetku zbiva kad njihov kadar postane čelnik...

VL
ZA
zagabria8
15:48 20.05.2022.

Cirkus koji radi ovaj predsjednik daleko je veći od cirkusa sa Mesićem. Nemamo sreće sa predsjednicima. Ili ne znamo odabrati

VL
DU
Deleted user
16:45 20.05.2022.

Ajde, hvala Bogu da su, barem strani ako već ne domaći novinari, glasno rekli ono što svi vide i što je i slijepcu vidljivo i s Mjeseca. Ne znam jesu li Peđa i ostali koji ga podržavaju svjesni kakvu štetu on čini Hrvatskoj kao i nemjerljivu štetu bosanskim Hrvatima.

VL
VE
Velaga
14:59 20.05.2022.

Briga njega za Hrvate u BiH i Hrvate u RH, samo vraća dug finacijerima. Sva vika protiv kriminala je kod njega lažna, da je thtio mogao je, kad je bio premijer.

VL
TI
tico123
17:03 20.05.2022.

kad čujem ovog slučajnog predsjedika gasim sve medije jer mi zlo slušati ga ej slučajni predsjednik a di si bio kad je bio rat u slučajnoj državi

VL
DR
Draconic5
14:39 20.05.2022.

Hvala Škoro, još jednom.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
18:14 20.05.2022.

„Ali ne samo u osnovi razuman Plenković nego i mnogi građani ove male srednjoeuropske države u međuvremenu se pitaju je li njihov predsjednik uopće još pri pameti“, piše list. Eto to je to. A znamo i odgovor - nije pri pameti.

VL
KO
komentatorv3
15:28 20.05.2022.

Vidimo da je zoki duboko u nafti - rosneft xd

VL
DU
Deleted user
14:59 20.05.2022.

Milanović je sitna riba. Njega neće nitko ništa pitati. Prisjetimo se samo kako je podvio rep kad su mu zaprijetili obustavom novca iz EU fondova ako ne isporuči ona dva jugo agenta Njemačkoj, kad je bio Premijer!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:31 21.05.2022.

Austrijski list analizirao Milanovića: Ruska zvijezda i prijatelj Kremlja koji je prešao sve granice sramne populisticke domoljubne patetike i mutne balkanske politicke estetike.

VL
MA
marusa98
07:32 21.05.2022.

balkan ostaje balkan.............

VL
PU
purger72
00:08 22.05.2022.

Sramota za Hrvatsku‼️ Nevini civili ginu svaki dan u Ukrajini a on glumi nekog političara ‼️

VL
LE
LenardHr
14:17 20.05.2022.

Cim nekog pljuju znas da se taj bori za interes svoje zemlje. A cim nekoga hvale onda znas da je taj njima dobar i radi za njihove interese. Sjetite se kako je Mesic dobivao nagrade u Sarajevu i Josipovic u Banja luci i vidite gdje su sad Hrvati u BiH.

VL
DU
Deleted user
14:33 20.05.2022.

Fantastično! Konačno smo primijećeni, konačno smo izašli iz anonimnosti. Počelo se pričati i pisati o nama. Neka i netko od nas zatalasa uspavane europske duhove, da se vidi da čak i kod nas, tradicionalnih klimača glavama i dizača ruku poo automatizmu, ima i onih koji će u bebu reći da se ne slažu s koječime. Zoki često pretjera, ponekad je neartikuliran, ali poruka je vrlo dobro razumljiva.

VL
PK
Posljednji Komšikanac
14:25 20.05.2022.

Hrvat kao homo sapiens treba se utrenirati da ne olajava drugog Hrvata kao homo sapiensa izvan Hrvatske. Prepirkse i svađe unutarnjeg tipa treba rješavati doma.

VL
DU
Deleted user
19:22 20.05.2022.

Kad te austrijanci kritiziraju, znači kako si na pravom putu! Poučak vrijedi i za još neke (ma sve!) hrvatske susjede, Srbiju, Sloveniju, Mađarsku, Italiju...

VL
XA
xaron
23:47 20.05.2022.

…Milanović nanio veliku štetu susjednoj BH…največu štetu Hrvatima u BH nanijeli su Austrijski povjerenici u BH.

VL
KM
karba-minaton
12:34 21.05.2022.

Milanovic je OK. Misli svojom glavom i misli o hrvatima.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.