Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosor
Povratak na članak

Austrijski investitor zainteresiran za jedno hrvatsko brodogradilište

Kosor je izrazila nadu da će se taj posao završiti uspješno i na vrijeme.

Komentari 10

OB
-obrisani-
17:45 12.07.2010.

hehehehehehehe isto kak i za gradjevinsko zemljiste uz more, koje su IDS ovci prodali sami sebi po 1 DM kvadrat i to tocno 1,000,000 kvadrata, ali to boze alpe adria, koja je bankrotirala je to kupila heheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeee

VL
CU
cunt
18:42 12.07.2010.

u to sam siguran !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
MO
momak23
08:23 13.07.2010.

Tko god je zainteresiran dobrodošao je,samo da se riješimo te omče oko vrata,tih brodogradilišta.

VL
OB
-obrisani-
01:37 13.07.2010.

A mi smo zainteresovani da nemamo nijedno jer znate vi koliko je otrovno zavarivati one limove i jos se pentrati ko majmun ....ili piturati... a sve to a da ni doktora ne mozes posteno od place platiti. Ma gonite to sve i zaposlite ljude u opcinama, naplatnim kucicama i tako nesto sto prilici ixanu da uvijek lijepo imaa ....!

VL
OB
-obrisani-
08:17 13.07.2010.

I mi bi sad trebali biti sretni??? Netko hoce da nas kupi...? Ma sram Vas bilo. Sve Vas bi trebalo u Den Haag. Upropastili ste i rasprodali zemlju. Gdje su ona dobra vremena kad su se rezale vrpce i otvarala nova postrojenja? Kad su radnici prebacivali norme? Kad je covjek bio ponosan jer gradi i stvara. Kad nam tuzilastvo nije bilo u Haag-u,a uprava u Bruxelles-u. Na sto smo spali zahvaljujuci pohlepnim, pokvarenim prodanim dusama. Narodu ste namjenili mrznju i bijedu, a sebi i svojima koktele, jahte i zivot na visokoj nozi. Ma granicu bi trebalo zatvoriti da ne pobjegnete i onda Vam suditi. Za svaku prevaru i za svakog tko je poginuo u ovom ratu, za svakog invalida i raseljenu osobu. Za sve i jedno unisteno djetinjstvo. Duse prodane.

VL
Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
10:31 13.07.2010.

Idemo...AUSTRO-UGARSKA opet...biljezim se sa stovanjem!!!

VL
DU
Deleted user
14:43 13.07.2010.

eh da, ali bi prvo trebali rastjerati tamošnje neradnike koji imaju tapiju na igranje karata u radno vrijeme i čvrst plan da ne dopuste privatizaciju do nezaslužene prijevremene mirovine. osim dijela izuzetaka, ti ljudi neće da rade ili bi htjelii raditi po svojoj normi i ritmu, a da ih netko štiti od tržišnih uvjeta. tzv. sindikat samo služi da bolje organizir nasilne akcije reketarenja, formalno prema državi, a stvarno prema svima nama koji plaćamo poreze da bi financirali njihov nerad, isto kao i u državnoj upravi. čim bi neki vlasnik i došao, oni bi napravili svaku moguću opstrukciju da ga što prije otjeraju. koliko novca su već pojeli i popili ni za što, mogli smo zaposliti sve mlade u ovoj državi željne afirmacije i približavanja civiliziranom svijetu.

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
07:33 14.07.2010.

Ne bi se štel mešati, ali to sigurno znaju ili oni iz gospodarskog vijeća kod Josipovića ili oni oko Jadranke : bolje od mene :) Ali kako je Josipović navodno omogućio Tedeschiju da kupi Drogu iako bih ja prije rekao da je to taktičko ustupanje Slovenaca protiv Jadranke da se ojača SDP i Josipović. Ne vidim razloga zašto Jadranki ne bi Austrijanci omogućili da dobije ponovno izbore :))) Kako je to sve jednostavno, a novine pune plahti o pomirenju i prijateljskom kapitalizmu u regionu :))))

VL
ZD
zg.dezire
09:40 14.07.2010.

naravno da je zainteresiran kada bu ga dobio za 1 kunu. ili 1 euro. kasnije sve upropasti počne graditi npr apartmane hotelić pa masno proda

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
07:00 15.07.2010.

Da više vrijede brodogradilišta od 1 kune sigurno vam se Jugoslavijica ne bi bila raspala u krvi. Raspala bi se svakako, ali je trebalo ratom spasiti komunjarsku \"elitu\". Nijsu Jadranka i Zoka krivai što su sljednici te komunjarske \"elite\" i što postoji pametnija J. Koreja, Kina i EU od stupidnih izdajničkih balkančina koje sebe vole nazivati južnim slavenima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.