Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem migranata
Povratak na članak

Austrija želi da se u kontroli granica policiji pridruži i europska vojska

Europska komisija u prijedlogu za budući sedmogodišnji proračun od 2021.  predlaže povećanje broja graničnih snaga na 10 tisuća

Komentari 2

AA
AAAAAA
21:58 30.08.2018.

"Postoji vrlo malo načina na koje vojska, čak i teoretski, može djelovati na granici", upozorio je estonski ministar obrane Juki Luik. ------------------------------------------ ovaj je ili lud ili napušen!!!

VL
Avatar marengo2
marengo2
19:13 06.11.2018.

Kako su se Zapadne države radovale skidanju sa vlasti i egzekucijama Sadama Huseina i Muamera Gadafija koji su bili prepreka stampedu migranata u svijetu... Polakomili su se za bankovnim računima,imovinom i besplatnom naftom... Ovo je samo račun za naplatu došao..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.