Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglička kriza
Povratak na članak

Austrija: U zemlju smije ući 3.200 migranata dnevno, a u danu će primiti najviše 80 zahtjeva za azil

I migranti u tranzitu i tražitelji azila moraju se prijaviti na graničnom prijelazu Spielfeld, na slovenskoj granici

Komentari 3

CO
Cody01
12:04 19.02.2016.

Austrija objavljuje ovo, Slovenija objavljuje ono, Madarska je davno svima pokazala srednjak...pitam se da li ce Hrvatska odnosno hrvatski politicari lupit sakom od stol i reci dosta ili ce se kao i do sada samo nagnuti preko stola da ih mogu po...

VL
AA
aabbcc
12:33 19.02.2016.

..smije ući 3.200 dnevno ____ Pa gdje da ih toliko skupimo svaki dan za tu Austriju ?

VL
BL
Blomberg
14:39 19.02.2016.

Sve ovo pomalo postaje zastrasujuce, Njemacka, Austrija i SLO hocu visak slati natrag u HR, Srbija ih nece natrag, a pusta nove i sad si mozete zamisliti gdje ce se nagomilavati, ako Gosp. Kovac i Predsjednica vec sada ne planirajuaniraju ili nemaju adekvatan plan preplavit ce nas.Jer ako to netko usmjeri na more onda je HR unistena, necete valjda to dozvoliti ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.