Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HPV umjesto kombi-cjepiva
Povratak na članak

Austrija: Roditelji u šoku! U Salzburgu djeci zabunom ubrizgali krivo cjepivo

Pogrešno HIV cjepivo primilo je čak 33 učenika drugog razreda osnovne škole

Komentari 6

LE
LeonardoGoldman
00:33 09.11.2022.

Obzirom da strucnjaci vele da se jadnoj djeci nece nikaj dogoditi roditelji mogu mirno spavati. Bez ikakve brige jer su to ipak strucnjaci rekli, ne neki tamo sarlatani. Koliko su strucnjaci strucni mogli smo vidjeti u korona testu. Strucne izjavee strucnjaka su od samog pocetka bile strucne i sve sto su strucno objasnili kasnije su strucno demantirali. Dakle, strucnjacima treba vjerovati.

VL
Avatar Cantor
Cantor
03:33 09.11.2022.

„Roditeljima je pružena psihološka pomoć”. A ja mislio da se to rješava odštetom. Tako će i porezni obveznik kada „greškom” ne plati porez, državi pružiti psihološku pomoć tako da se ona ne uzrujava i sve je riješeno...

VL
NL
NLHR
22:52 08.11.2022.

HIV? Pa HPV? Pa to su dvije razlicite stvari! Tko je taj clanak prevodio!?

VL
ME
MediciKM
10:03 09.11.2022.

Kažete greškom?? Yeah....

VL
VI
vidum
05:34 09.11.2022.

Kad vidim kako se ponašaju ovi naši cijepljeni "protiv covida", ne mogu da se ne zapitam što su to dobivali?

VL
TO
TORQUEMADA
05:25 09.11.2022.

Greške se događaju, ali ovo je odsutnost svake odgovornosti kad je riječ o tako osjetljivim stvarima. Pitanje je sad jesu li i oni imali problema s kvalificiranom radnom snagom, ili je cijepljenje u školi odisalo vrlo aljkavom organizacijom jer zahtijeva prilagodbu na prostorne i druge uvjete. Svakako će biti sudskih tužbi, Austrija nije baš navikla na ovakve improvizacije. Hallein je lijepi gradić na rijeci Salzach, poznat po posljednjem počivalištu Franza Xavera Grubera, autora božićne pjesme "Stille Nacht"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.